Здравко Димитров води листата на ГЕРБ в Пловдив, следван от кандидатите за районни кметове

https://www.24chasa.bg/region/article/7663050 www.24chasa.bg
Здравко Димитров

Хората на областния управител запратени на 33-о, 34-о и 35-о място

Листата за общински съветници на ГЕРБ в Пловдив е окончателно утвърдена от изпълнителната комисия. Водач е кандидатът за кмет на града Здравко Димитров. Втори е кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, който ще се бори за втори мандат на поста. Трети е Георги Стаменов, кмет на "Централен", а четвърти Георги Василев, настоящ съветник и шеф на партията в район "Южен". Пети е шефът на "Чистота" Иван Стоянов, който ще се бори за районен кмет в "Източен", а шести - бившият депутат Стефан Дедев, който е начело на партията в "Северен".

Седми е кметът на "Западен" Димитър Колев, той ще е и претендент за втори мандат, а осма е настоящата съветничка Вера Тоскова. Слева я д-р Иглика Казанджиева, а десети е международният рефер и досегашен съветник Атанас Узунов. След него е зам.-кметът по транспорта Златин Велев, а 12-а е и.д.кметицата на "Северен" Лариса Кътова. Зад нея е досегашният съветник Ясен Михайлов и шефът на "Старинен Пловдив" Йордан Илиев. На по-задни позиции са шефът на общинския инспекторат Ангел Славов (19-и), Иван Вичков и зам.-кметът Александър Държиков (24-и).

Костадин Димитров
Костадин Димитров

Известният уролог проф. Димитър Шишков е чак на 35-о място, преди него е оперният певец Ивайло Мифайлов и арх. Валентин Маринов, които са посочени от Здравко Димитров.

Георги Стаменов
Георги Стаменов

Очакванията в ГЕРБ кандидатите за районни кметове ще бъдат избрани и ще освободят места за тези, които са по-назад. В настоящия общински съвет партията разполага с 18 съветници, а общата численост на местния парламент в Пловдив е 51. За мнозинство са нужни 26 гласа.

Утвърдени са и кандидатите за шестте районни кметства. Това са Димитър Колев за "Западен", Иван Стоянов за "Източен", Стоян Алексиев за "Северен", Костадин Димитров за район "Тракия", Георги Стаменов за "Централен" и Костадин Язов за "Южен".

Ето и пълната листа за общински съветници от ГЕРБ.

1. Здравко Димитров

2. Костадин Димитров

3. Георги Стаменов

4. Георги Василев

5. Иван Стоянов

6. Стефан Дедев

7. Димитър Колев

8. Вера Тоскова

9. Иглика Казанджиева

10. Атанас Узунов

11. Златин Велев

12. Лариса Кътова

13. Ясен Михайлов

14. Йордан Илиев

15. Петър Ганев

16. Георги Юруков

17. Христина Кашилска

18. Станислава Лулчева

19. Ангел Славов

20. Иван Вичков

21. Фиданка Кацарева

22. Анета Господинова

23. Емил Русинов

24. Александър Държиков

25. Нонка Симеонова

26. Гошо Къчков

27. Александър Радев

28. Стефан Султанов

29. Атанас Кунчев

30. Стоян Алексиев

31. Тодор Тодоров

32. Петър Зехтински

33. Арх. Валентин Маринов

34. Ивайло Михайлов Трифонов

35. Димитър Шишков

36. Атанас Чилингиров

37. Деница Чингарова

38. Валентин Василев

39. Пенчо Малинов

40. Никола Папазов

41. Николай Чунчуков

42. Тони Каменова

43. Красимир Тодоров

44. Чавдар Митовски

45. Костадин Янев

46. Александър Янакиев

47. Мирослав Тенев

48. Ели Дачева – Гатева

49. Спас Шуманов

50. Мария Ненчева

51. Божидар Лилов

Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

70% от плодовете, зеленчуците и семената, от които ядем, са благодарение на тях Иво АНГЕЛОВ "Когато изчезнат пчелите, на човечеството ще му остават само четири години живот. Щом няма пчели, няма да има растения, няма да има животни, няма да има хора". Предупреждението е на великия учен Алберт Айнщайн

В цяла Европа са безплатни, а у нас!? Борислав РАДОСЛАВОВ Платено вече е едно от най-жизненоважните и поддържащи живота на трансплантираните у нас. Това разкри пред "България Днес" Евгени Георгиев, председател на Алианса на трансплантираните и оперираните "Бъдеще за всички". "Става дума за медикамента "Майфортик"

Българският дизайнер Живомир Домусчиев е обличал Ел Фанинг и Дженифър Лопес Виктория СТОЯНОВА С уникално българско творение, поп величието Лейди Гага се появи в клипа към последната си песен, разбра "България днес". Парчето в колаборация с поп идолът Ариана Гранде излезе преди дни, а модни критици не пропуснаха да отбележат ексцентричното