Промяна и развитие за Мездра поиска ГЕРБ и регистрира листата си за местните избори

https://www.24chasa.bg/region/article/7669652 www.24chasa.bg
Мирослав Захариев

ГЕРБ Мездра регистрира в Общинската избирателна комисия кандидата си за кмет на града, кандидати за кметове на кметства в общината и кандидатите за общински съветници за местните избори на 27 октомври 2019 г. Бизнесменът Мирослав Захариев е кандидатът за кмeт на Мездра, а водачът на листата е председседателят на Общински съвет Мездра (2015-2019 г.) и общински ръководител на местната организация Яна Нинова.

За местните избори в общината ГЕРБ получи подкрепа и от коалиционния партньор ВМРО, който също застава зад силните предложения в листата.

Документите за участие в изборите на 27 октомври бяха подадени от областния координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, от кандидата за кмет Мирослав Захариев, от водача на листа Яна Нинова и от всички кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

"Кандидатът ни за кмет Мирослав Захариев е активен човек с успешен бизнес в общината, той знае как Мездра може да стане по-добър град за живеене. Влизаме в предизборната битка с екип от доказани в областта си професионалисти от различни сектори. Зад каузата ни за промяна на Мездра в листата ни застават юристи, педагози, лекари и предприемачи“, каза областният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

“Мездра може да се промени. Ще работя, за да изведа общината от дългогодишния застой”, заяви кандидатът за кмет на Мездра Мирослав Захариев.

Кандидати на ГЕРБ по реда на подреждането им в листата за общински съветници са: Яна Нинова, д-р Ивайло Тодоров, Ивайло Тошев, Николай Христов, Венета Петрова, Тихомир Тошев, Тихомир Илчев, Иван Иванчев, Грегор Данков, Тони Яшова, Венцислав Горанов, Христинка Минова, Николай Несторов, Галя Цокова, Рени Влахова, Ерика Йончовска, Веселин Веселинов, Иван Иванов, Николай Рашев, Красинка Николова, Цветан Иванов.

При кандидатите си за кметства в общината ГЕРБ Мездра залага на утвърдени и доказали се кметове, както и на мотивирани и енергични млади хора. Това са:

Емил Иванчев – с. Боденец

Георги Нончев – с. Горна Кремена

Анюта Маньовска – с. Долна Кремена

Румен Илков – с. Елисейна

Стоян Петров – с. Зверино

Ивайло Радков – с. Игнатица

Ангел Горанов – с. Крапец

Богомил Иванов – с. Моравица.

Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

70% от плодовете, зеленчуците и семената, от които ядем, са благодарение на тях Иво АНГЕЛОВ "Когато изчезнат пчелите, на човечеството ще му остават само четири години живот. Щом няма пчели, няма да има растения, няма да има животни, няма да има хора". Предупреждението е на великия учен Алберт Айнщайн

В цяла Европа са безплатни, а у нас!? Борислав РАДОСЛАВОВ Платено вече е едно от най-жизненоважните и поддържащи живота на трансплантираните у нас. Това разкри пред "България Днес" Евгени Георгиев, председател на Алианса на трансплантираните и оперираните "Бъдеще за всички". "Става дума за медикамента "Майфортик"

Българският дизайнер Живомир Домусчиев е обличал Ел Фанинг и Дженифър Лопес Виктория СТОЯНОВА С уникално българско творение, поп величието Лейди Гага се появи в клипа към последната си песен, разбра "България днес". Парчето в колаборация с поп идолът Ариана Гранде излезе преди дни, а модни критици не пропуснаха да отбележат ексцентричното