Запасното войнство в Пловдив зад Славчо Атанасов

https://www.24chasa.bg/region/article/7669835 www.24chasa.bg
Славчо Атанасов и запасното войнство подписаха меморандум.

Зад кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив застана инициативен комитет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

"В работата на всеки управленец трябва морал и почтненост. За нас кметът трябва да е човек с опит да развива града", заяви полковнитък от запаса Стойно Стойнов. Той изтъкна, че Атанасов е бил районен кмет, а след това и градоначалник, както и народен представител. "Стои близо до хората и се вслушва в думите им",добави о.з. офицерът.

Запасното войнство харесвало общественият договор, предложен от Атанасов. В него били заложени проблеми за решаване. Подкрепа за кандидата на НФСБ и ВМРО декларираха офицерите от резерва Николай Стоицев, Таню Танев и Стефан Методиев. Те припомниха, че Атанасов е завършил военно училище.

От щаба на Атанасов информираха, че и Национално-радикалната партия застава зад него. От своя страна кандидатът благодари за подкрепата.

Намери своя кмет

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

 Притежава цяла серия банкноти с цар Борис III        Българин пази уникална колекция от над 1000 български монети, сред които от 1879 г. до наши дни. Сред тях е и първата монета, на която пише "България". Притежател на безценната колекция е Костадин Везьов, който от близо две десетилетия живее в САЩ. Той е и човекът, който през 2016 г.

За продажба е обявена поредната част от хотелската империя на скандалния банкер Цветан Василев, показа проверка на "България Днес". На организирания днес търг в София са извадени имоти на дружеството "Хелт енд Уелнес" с начална цена 4.4 млн. лева. Дружеството притежава терени и хотели в най-добрите туристически дестинации на България

Грандиозно тържество на стадиона в софийското село Казичене събира по обед на 24 септември 1995 г. хиляди хора. Тълпата се е събрала, за да чуе на живо едни от най-големите български музикални звезди. Сред гостите е лично примата на БГ естрадата Лили Иванова. След нея на сцената застават Чочо Владовски, Кристина Димитрова и оркестър "Канари"