Здравко Димитров с първа кметска задача. Вижте от кого

https://www.24chasa.bg/region/article/7679629 www.24chasa.bg

„Пловдив ще става все удобен за живеене за семействата и за възрастните хора. Ще става все по-красив град, известен в Европа и по света с историческото си и културно наследство.

Амбицията ни е до 4 години Пловдив да е №1 по условия за живот.” Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров по време на посещението си в пенсионерския клуб в район „Северен”.

Възрастните хора го посрещнаха с поздрав „Здравейте, г-н кмете” и го поканиха на чаша лимонада. „Обръщаме се към вас като вече избран кмет, защото сме сигурни във вашата победа. От вас искаме само да сте жив и здрав и да работите здраво. Имаме и вече задача за вас – искаме общината да ни помогне да разширим нашия клуб, че ни отесня”, обясни председателят на клуб „Каменица” Атанас Атанасов. На своите приятели пожела да са здрави и да могат сами да си взимат пенсиите и да не ги харчат за лекарства.

После заедно със Здравко Димитров всички изпяха „Моя страна, моя България”.

Пенсионерите се похвалиха, че понеже клубът им води активен и забавен живот към него има наплив от други квартали.

„Така се събираме с приятели, борим самотата, помага ни да сме жизнени и да се забавляваме”, обясниха хората от клуба.

Настоящият кмет на района Николай Чунчуков зарадва пенсионерите, че вече е готов проектът за обновяване и разширяване на сградата.

Намери своя кмет