Кирил Хаджихристев: Можем да управляваме повече от добре – вижте Момчиловци!

https://www.24chasa.bg/novini/article/7696725 www.24chasa.bg

Членове на местна коалиция „Новото време“ събраха мнозинството жители на село Момчиловци на отворена среща. На нея присъстващите задаваха свободно своите въпроси и искания към представителите на гражданската организация.

„Познавате ме: аз съм човек на действията. От мен няма да очаквате обещания – от мен имате реални ангажименти. Преди 4 години поех такива към Момчиловци и ги изпълних. Година и половина борба с община, докато осъществим повдигнатата пешеходна пътека. Тя беше реализирана от фондация „КРОС“.“, сподели кандидатът за кмет Кирил Хаджихристев.

„Отказахме се от нашите заплати като общински съветници. Другите ни колеги не го разбраха, тъй като за много от тях това е източникът на препитание. Живяхме с вас и вашите радости и проблеми през последните 4 години. И работихме много – резултатите говорят за себе си! Попитайте други кандидати за общински съветници с какво пожелаха те да помогнат на едно село, на Момчиловци?“, допълни Хаджихристев.

Кирил Хаджихристев: Можем да управляваме повече от добре – вижте Момчиловци!

Андрей Андреев, кандидат за общински съветник сподели: „Преди 4 години пред вас застана един журналист с една пъстра програма, по която се врече да работи. След като ви представи отчета си, смея да твърдя, че това, което постигна Сийка Суркова от „Новото време“, е истински подвиг за едно село. Но има нужда от крещящи мерки, за да можем да спасим тази община“.

Кирил Хаджихристев: Можем да управляваме повече от добре – вижте Момчиловци!

„Обещахме ви, че за 4 години ще се опитаме да проумеем как функционира общината отвътре и да издаваме всичко, което намирисва, да ви бъде показвано. И резултатът е явен – това очевидно не беше особено приятно за политическите ни опоненти, които започнаха всячески негативна кампания против нас.“, включи се и водачът на листата Кирил Асенов.

Кирил Хаджихристев: Можем да управляваме повече от добре – вижте Момчиловци!

Предприемачът сподели, че в едно модерно общество съветник става човек, който е изградил вече финансова независимост и имидж сред гражданите, след което бива поканен да започне да ги представлява. „Отказахме да подкрепим решение на кмета да се вдигнат данъците за смет, както и всяка година да си дава допълнителни милион и 600 хиляди, без да е длъжен да дава отчет къде отиват тези пари. Нашият град не приема нови инвеститори, а гони и стари, които отказват да се подчиняват на изнудване. Ние имаме и силите, и способите да изкореним това. И е абсолютно наложително за спасението на Смолян.“, завърши Асенов.

Кирил Хаджихристев: Можем да управляваме повече от добре – вижте Момчиловци!

Вижте видео със зададените въпроси към „Новото време“ тук.

Кирил Хаджихристев: Можем да управляваме повече от добре – вижте Момчиловци!

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Мнозинството от феновете на "Левски" подкрепят сегашното ръководство на клуба начело с Васил Божков. Това стана ясно след срещата на техни представители с премиера Бойко Борисов и министрите Красен Кралев и Владислав Горанов. Привържениците не бранят корпоративни интереси. Тях ги интересува бъдещето на любимия отбор

Камери са заснели измамницата, представила се за имотната Люба Коева, за да изтегли над половин милион лева от сметката на мъртвата пенсионерка! Това разкриха разследващи пред "България Днес" по повод ареста на имотните измамници, женели се за мъртъвци. Авоарите на Люба включвали около един милион лева, апартамент на столичния бул

Ванга ще помага на играчите на "Левски" да счупят прокобата над тима. Вече 10 години "сините" не са спечелили нито един трофей. За да счупят каръка, играчите на Петър Хубчев решиха да потърсят помощ от пророчицата. Те посетиха храма на Ванга на Рупите в сряда следобед. Футболистите използваха почивния си полуден на лагера в Сандански