И Монтана се включва в националната мрежа „Опознай България- 100 туристически обекта“

https://www.24chasa.bg/region/article/7697453 www.24chasa.bg
Регионалният исторически музей в Монтана Кадър: Google street view

Регионалният исторически музей в Монтана вече е част от националното движение „Опознай България – 100 национални туристически обекта“. Това е решението на Координациония съвет на Българския туристически съюз.

Обектите на историческия музей -Монтана – Експозиционна зала на ул. „Граф Игнатиев“ №3, Михайлова къща и Лапидариум, Художествена галерия „Кирил Петров“ - са включени под номер 34-а. Върху вътрешна корица на новия тираж от известните книжки на 100-те национални туристически обекта, в които се поставят печати и лепят марки, ще бъде отпечатана и реклама на музея в Монтана.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември