Йордан Йовчев изпробва най-новия фитнес на открито в пловдивския район "Тракия"

https://www.24chasa.bg/region/article/7705561 www.24chasa.bg
Йордан Йовчев дойде да изпробва новия фитнес, изграден от кмета на "Тракия" Костадин Димитров. На събитието присъстваха много спортисти.

Много спортисти и жители на пловдивския район "Тракия" се събраха на най-новия фитнес на открито на бул. "Освобождение".

Сред гостите бе и легендарният гимнастик Йордан Йовчев. "Не за първи път съм в "Тракия" на събитие, организирано от кмета Костадин Димитров, който ще се бори за трети мандат от ГЕРБ", изтъкна Йовчев. И припомни, че заедно с Димитров са откривали модерни фитнеси и площадки, по негова инициатива са водили сутрешна гимнастика на учениците.

"Костадин Димитров е спортен човек, който не само милее, но и полага много усилия за популяризирането на спорта сред подрастващото поколение. Той работи уверено и последователно в тази посока, защото нашите спортисти ни карат да се чувстваме горди българи и разнасят славата на родината по целия свят", каза още Йовчев.

"Благодаря на всички присъстващи за подкрепата и за това, че оценяват моите усилия за развитието на спортната инфраструктура в района. зградихме 15 фитнеса на открито, 4 спортни площадки и 15 футболни игрища в междублокови пространства", припомни Димитров.

Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Синята легенда и бивш национал Даниел Боримиров може да не рита отдавна, но финтира умело с маската си. Топпапараците на "България Днес" уловиха футболиста да носи по четири различни начина предпазното си средство в рамките на няколко минути. Боримиров ту е покрил цялото си лице, ту сложил маската под носа си, ту го дърпа напред-назад

Най-накрая чисто голите гърди на Джени Суши се появиха и на родна земя. "България Днес" първи ви показва нецензурирана версия на кадрите, които боксовата репортерка направи за шведското издание на "Плейбой" по-рано през годината. Станалата популярна покрай боксьора Кубрат Пулев журналистка се съблече за мъжката библия на 41-годишна възраст

Боксовата сага между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа има три възможни варианта за разрешаване, научи "България Днес" от източници, замесени в преговорите. Първоначално битката беше насрочена за юни, но се отложи за неопределено време заради пандемията коронавирус. Заразата все още не е затихнала и това затруднява избора на място на срещата