Независимият кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров посрещнат топло в Приселци

https://www.24chasa.bg/region/article/7705764 www.24chasa.bg
Николай Димитров се отчете с 30-минутен филм пред жителите на селото, които го посрещнаха много сърдечно.

Независимият кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров се срещна с жителите на село Приселци, а посещението е част от предизборната му кампания. За дейността си през годините той се отчете с 30-минутен филм, нагледно представящ постигнатите резултати и развитието на цялата община.

По време на срещата Николай Димитров подчерта, че реализираното строителство на територията на Несебър и съставните селища е в следствие на колективния и ползотворен труд между общинския съвет и общинската администрация. Независимият кандидат-кмет и пред жителите на Приселци подчерта, че всички съставни селища получават средства на базата на предложения, подадени от кметовете по места за приоритетни обекти, съобразени с рамката на бюджета, и след одобрение от общински съвет. Николай Димитров заяви категорично, че когато става въпрос за екипна работа, той не дели кметовете по партийна принадлежност, както и че „никога не сме връщали някой, който е дошъл в общинската администрация”.

Независимият кандидат говори за социалната политика на Община Несебър и постигнатите добри резултати в тази област. Той разясни, че грижа и внимание има за всяка една възрастова група. Той разясни още, че от общинския бюджет се субсидират читалища, пенсионерски клубове, детските градини, училищата и др.

„Смея да твърдя, че нашите съставни селища са едни от най-добре уредените в страната, а ние се стараем да подобряваме непрекъснато визията и условията на живот в тях.”, категоричен бе Николай Димитров. Стъпки в тази посока са не само изграждането на нужни по места обекти, но и извършването на текущи ремонти и рехабилитации на транспортната инфраструктура. В тази връзка Николай Димитров информира, че ще продължи поетапната рехабилитация на пътя, водещ към селото.

Николай Димитров отговори на зададени от жителите въпроси и заяви готовност да работи за развитието на общината, защото за успеха са важни целите!

Николай Димитров е независим кандидат-кмет, той е под № 69 в бюлетината.

Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Звездата на "Комиците" Васил Драганов не може да си почине и на плажа, видяха топпапараците на "България Днес". Дори на пясъка на Корал със семейството си комикът не успя да се отърве от фенове, след като вместо релакс с бира в ръка Драганов се наложи да прави селфита с малчугани и почитатели с телефон в ръка

Рапърът Кристо не е пропял канцонети, но все пак мина на италианско, видяха топпапараците на "България Днес". Звездата, който е по-прочут с гаджетата си с еднакви имена, отколкото с парчетата си, седна на чиния спагети в столицата с другар. Че не е захвърлил рапа в името на операта и канцонетите, Кристо демонстрира в типичния си стил на обличане

Кой като нея! Антония Петрова пори южните морета с яхта и семейство! "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта