Ева Майдел: Като евродепутат основен мой приоритет е Европа да стигне до всеки български град и село

https://www.24chasa.bg/region/article/7707441 www.24chasa.bg
Ева Майдел в Монтана СНИМКИ: ПП ГЕРБ

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел откри информационен офис в Монтана в понеделник 14 октомври 2019 г.

„Като български евродепутат основен мой приоритет е Европа да стигне до всеки български град и село. Затова съм щастлива, че с гражданите на Монтана и областта ще имаме възможност да общуваме все по-често и директно. Всеки, който иска да получи информация за Европейския съюз, за правата му като европейски гражданин или възможности за учене, работа и финансиране от ЕС, може да получи тази информация в офиса.“, заяви Ева Майдел по време на откриването на офиса, на което присъстваха кандидатът на ГЕРБ и СДС за кмет на града Златко Живков, народният представител от ГЕРБ Дилян Димитров, кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ и СДС и граждани, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Всеки път, когато идвам в Монтана виждам, че областта се променя и постепенно се развива по европейски модел. За последните 12 години в общината се произвежда с 50% повече, а брутният вътрешен продукт на глава от населението са е увеличил с 80%. Един човек има най-голяма заслуга за това преобразяване и това е кметът Златко Живков. Убедена съм, че той е човекът, който може да продължи да преобразява Монтана и се надявам гражданите да му гласуват доверие.“ Това допълни Ева Майдел.

Ева Майдел: Като евродепутат основен мой приоритет е Европа да стигне до всеки български град и село

Ева Майдел: Като евродепутат основен мой приоритет е Европа да стигне до всеки български град и село

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември