Златко Живков: "Вярвам, че тези които обичат Монтана ще ни подкрепят"

https://www.24chasa.bg/region/article/7717780 www.24chasa.bg
Снимка: Авторката

Стотици хора излязоха на центъра на Монтана в петък вечер на предизборен концерт с участието на Николина Чакърдъкова и неврокопския танцов ансамбъл в подкрепа на кандидат кмета за шести мандат Златко Живков. Известната народна певица е неизменно до него във всичките предизборни кампании, през които е преминал.

"Благодаря Ви за признанието, уважението и подкрепата, която дадохте на мен и моя екип през последните 20 години, заяви Живков. Това могат да получат много малко хора. Тази вечер искам да благодаря и на Работеща Монтана. Това е Монтана на 2340-те микро, малки и средни фирми, в един град с безработица от 5 процента. В последните 20 години брутният вътрешен продукт в общината е увеличен с 80 процента. Тук се намират пет от най-големите фирми на България. Опитахме се да променим из основи условията, комуникациите и транспортните връзки в индустриалната зона", подчерта кандидатът и допълни че през последните 4 години по европейски проекти са инвестирани 121 милиона лева в общината.

Златко Живков:

"Следващата седмица след Димитровден Вие ще вземете решение, какво да направите за нашия дом. Аз твърдя че Монтана, променена и преобразено отново трябва да бъде подкрепена,призова Живков и изреди това което предстои.

През следващите три години 3000 домакинства в града ще получат безвъзмездно нови екологични уреди за отопление, като мярка от програмата за подобряване чистотата на въздуха. Ще бъдат основно ремонтирани сградите на знакови културни и социални институции. Площад "Жеравица" ще бъде осъвременен. Местната власт ще направи всичко за изграждането на нова многофункционална спортна зала. Ще бъде изграден втори технологичен парк.
"В следващия периода Монтана ще продължи да се развива и вярвам, че Вие, които обичате дома си, ще ни подкрепите в тази следваща крачка, заяви накрая Живков.
Местната коалиция СДС / ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД, ЗНС/ за кмет и съветническа листа е с № 68 в интегралната бюлетина.

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Държавата ще покрие таксите за детски градини на децата на 3 и 4 години от социално слаби семейства. За целта са предвидени 22 милиона лева европейско финансиране. Средствата ще бъдат допълнени към обещаните вчера суми, плащани за обхващане на децата с такъв статус. Парите ще се дават на детските градини за покриване на таксите, а не на родителите,

С печалба от 100 долара Сашо Кадиев почти успя да разгроми казино в Лас Вегас. Артистът от седмица е на турне в САЩ, на което представя хитовото представление "Горката Франция". През свободното си време Кадиев и останалите артисти от постановката, включително и майка му Катето Евро, обикалят забележителностите в градове из Америка.

3-годишно дете почина на 14 ноевмри в София. Назначени са спешни проверки в болниците "проф. Иван Митев", "Лозенец" и "Пирогов", които са имали отношение към случая. До сряда лечебниците ще бъдат проверени, съобщават от здравното министерство. Детето постъпва в детска болница, след това е изпратено в болница "Лозенец",