Златко Живков: "Вярвам, че тези които обичат Монтана ще ни подкрепят"

https://www.24chasa.bg/region/article/7717780 www.24chasa.bg
Снимка: Авторката

Стотици хора излязоха на центъра на Монтана в петък вечер на предизборен концерт с участието на Николина Чакърдъкова и неврокопския танцов ансамбъл в подкрепа на кандидат кмета за шести мандат Златко Живков. Известната народна певица е неизменно до него във всичките предизборни кампании, през които е преминал.

"Благодаря Ви за признанието, уважението и подкрепата, която дадохте на мен и моя екип през последните 20 години, заяви Живков. Това могат да получат много малко хора. Тази вечер искам да благодаря и на Работеща Монтана. Това е Монтана на 2340-те микро, малки и средни фирми, в един град с безработица от 5 процента. В последните 20 години брутният вътрешен продукт в общината е увеличен с 80 процента. Тук се намират пет от най-големите фирми на България. Опитахме се да променим из основи условията, комуникациите и транспортните връзки в индустриалната зона", подчерта кандидатът и допълни че през последните 4 години по европейски проекти са инвестирани 121 милиона лева в общината.

Златко Живков:

"Следващата седмица след Димитровден Вие ще вземете решение, какво да направите за нашия дом. Аз твърдя че Монтана, променена и преобразено отново трябва да бъде подкрепена,призова Живков и изреди това което предстои.

През следващите три години 3000 домакинства в града ще получат безвъзмездно нови екологични уреди за отопление, като мярка от програмата за подобряване чистотата на въздуха. Ще бъдат основно ремонтирани сградите на знакови културни и социални институции. Площад "Жеравица" ще бъде осъвременен. Местната власт ще направи всичко за изграждането на нова многофункционална спортна зала. Ще бъде изграден втори технологичен парк.
"В следващия периода Монтана ще продължи да се развива и вярвам, че Вие, които обичате дома си, ще ни подкрепите в тази следваща крачка, заяви накрая Живков.
Местната коалиция СДС / ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД, ЗНС/ за кмет и съветническа листа е с № 68 в интегралната бюлетина.

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Юлиан Вергов е безстрашен на две гуми, видя "България Днес". През паркове и булеварди в столицата, актьорът фучи с колелото си. С шапка и очила дегизировката му е недостатъчна и Вергов е лесно разпознаваем за пешеходците, които в последния момент се отдръпват, за да му направят път. Безаварийно каране, Вергов

В перфектна форма е певицата Вики Терзийска, позната като вокалистка от групата "Мастило". Красавицата и майка на две деца е засечена със своя позната да пие кафе и да се радва на приятното пролетно време. Вики залага на черно палто и ботуши над коляното, които демонстрират стройната й фигура и дълги крака

Григор Димитров и Мария Шарапова може и да са разделени от пет години, но рускинята не крие симпатиите си към българина. Двамата запазиха приятелските си отношения и вече на няколко пъти го демонстрираха. Маша е готова отново да покаже, че не таи лоши чувства към бившето си гадже. Няма как иначе да тълкуваме факта, че е готова да се вдигне от САЩ