Валентин Ревански дарява заплатата си всеки месец, ако го изберат за кмет на Ямбол

https://www.24chasa.bg/region/article/7720835 www.24chasa.bg

Когато си свикнал да даряваш, е трудно да спреш. Кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански от десетилетия си е създал навик да дава своето време, лични пари и опит на хора, изпаднали в нужда, на спорта, на културата. И го прави без очаквания добрините да му се върнат от тези, на които е помогнал.

Затова за тези, които го познават, въобще не е изненада, че той е решил да се откаже от възнаграждението си за кмет, ако бъде избран за такъв, и да го дарява всеки месец на талантите на Ямбол или на хора, които имат нужда от лечение или други лични проблеми.

Заплатата на кмета в Ямбол в момента е 3000 лева. И досега от името на кмета излизаха награди за деца или творчески състави, но тези пари никога не са били за сметка на възнаграждението, което е било изплащано на градоначалника.

"Местното самоуправление е неизменно свързано с голяма отговорност и отдаденост. Със силно изразена воля и желание за работа в полза на града и неговите граждани!", категоричен е кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански.

"Заплатата на кмета ще бъде дарявана всеки месец! Тя ще бъде разпределена за тези, които са имали успехи в сферата на културата, изкуството, образованието, спорта или в друга дейност. За нашите, ямболски деца, прославили Родината ни, или за тези, които се нуждаят от помощ. Те го заслужават!", написа в Деня на българската община в личния си фейсбук профил Валентин Ревански.

„Аз не познавам друг човек да е давал толкова много лични средства и време за спорта в града“, заяви Енчо Керязов, чиято фондация връчи тази година на Ревански награда като признателност за даренията, които той е направил за изявени деца и млади хора от цялата страна.

Това е един от мотивите световноизвестният акробат и почетен гражданин на Ямбол Енчо Керязов да подкрепи Валентин Ревански като оглави листата от кандидати за общински съветници.

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи