Станислав Владимиров представи 20 приоритета за ускорено развитие на Перник

https://www.24chasa.bg/region/article/7723050 www.24chasa.bg

Кандидатът за кмет на Перник с № 56 в бюлетината Станислав Владимиров представи 20 от приоритетите си за ускорено развитие на общината.

Нови зони за развитие на бизнес, електронна община директно в телефона и компютъра на всеки перничанин, контрол върху замърсителите на въздуха и водата, редовно миене на улици и тротоари, поддръжка на зелените площи, са част от ангажиментите, заложени в нея.

Сред тях са още нов екологичен градски транспорт и бърза връзка до София и околните населени места, заради хилядите работещи перничани в столицата.

Кандидатът за кмет, издигнат от БСП, залага и на социална демографска политика - безплатни детски ясли, подпомагане на общинските училища и детски градини за закупуване на консумативи, за да не се налага родителите да доплащат допълнително.

Владимиров ще работи и за подпомагане на общинските лечебни заведения и отваряне на денонощна аптека, защото в цялата пернишка област няма нито една, както и за надграждане и подобряване на социалните услуги в общината чрез подпомагане на млади таланти, млади работещи семейства, социален патронаж с нови услуги, подпомагащи нуждаещи се и възрастни хора.

За подмяна на тротоарните настилки, пригодени за всички, обновяване на фасадите на сградите, изграждане на воден цикъл, осветление до всяка точка на общината се ангажира още Владимиров.

Кандидатът за кмет с №56 ще работи за развитие на района на река Струма като пространство за разходка отдих чрез изграждане на алеи, барбекюта и заведения около реката. Ако перничани го изберат за свой кмет, Станислав ще направи всичко възможно да им подари закрит плувен басейн, ледена пързалка, скейт парк, а спортът в Перник, както и досега, има пълната му подкрепа.

Емблемата на Перник - Международният фестивал на маскарадните игри "Сурва", да се превърне в целогодишен туристически продукт и да изгради Сурвакарско село, иска Станислав Владимиров. Той има идея да обогати културния календар в Перник с нов музикален фестивал.

20-те приоритета на Станислав Владимиров за ускорено развитие на Перник:

1. Електронна община директно в твоите телефон и компютър.

2. Нови зони за развитие на бизнес.

3. Контрол върху замърсителите на въздуха и водата.

4. Редовно миене на улици и тротоари, поддръжка на зелените площи.

5. Нов екологичен градски транспорт и бърза връзка до София и околните населени места.

6. Социална демографска политика: безплатни детски ясли, подпомагане на общинските училища и детски градини за закупуване на консумативи, за да не се налага родителите да доплащат допълнително.

7. Подпомагане на общинските лечебни заведения и отваряне на денонощна аптека.

8. Надграждане и подобряване на социалните услуги в общината - подпомагане на млади таланти, млади работещи семейства, социален патронаж с нови услуги, подпомагащи нуждаещи се и възрастни хора.

9. Подмяна на тротоарните настилки, пригодени за всички и поетапно изграждане на велоалеи до всеки квартал.

10. Обновяване на фасадите на сградите в Перник.

11. Изграждане на воден цикъл на Перник.

12. Осветление до всяка точка на община Перник.

13. Изграждане на нови кръгови кръстовища.

14. Благоустрояване на гробищните паркове.

15. Нови места за отдих и разходка в кварталите „Изток“ и „Тева“.

16. Развитие и подкрепа на младежките организации, младежките дейности и младежката активност и доброволчество в града.

17. Развитие на района на река Струма като пространство за разходка, отдих - изграждане на алеи, барбекюта и заведения около реката.

18. Изграждане на закрит плувен басейн, ледена пързалка, скейт парк и пълна подкрепа за спортуващите в Перник.

19. Превръщането на Фестивала „Сурва“ в целогодишен туристически продукт, изграждане на Сурвакарско село.

20. Летен музикален фестивал в Перник.

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол Надя Панкова Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца

Тузар с лъскава лимузина го раздава футболистът на ЦСКА Кристиян Малинов, видя "България Днес". Странно защо играчът шофираше своя баварец с ушанка на главата. Дали се крие от някой, студено ли му е или е някаква своего рода мода - само той си знае. След дербито с "Левски" играчът на сините Симеон Cлaвчeв пуcнa cнимкa от мача

Кримигероят Божидар Кузманов, познат като Божо Кравата, явно не се страхува от отмъщение от Митьо Очите и броди безстрашно из столичните булеварди. Припомняме, че Кравата е подсъдим за стрелбата в ресторант в Слънчев бряг преди 2 години, където по същото време се е намирал и Очите. Двамата са смъртни врагове