68 - най-добрият избор за Монтана

https://www.24chasa.bg/region/article/7723806 www.24chasa.bg

Лекари, учители, икономисти, инженери, предприемачи, социални работници, банкови експерти и специалисти в управлението, масовите комуникации публичната администрация и адвокат са 33-мата кандидати за общински съветници в листата на местната коалиция СДС / ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД,ЗНС/, водена от кмета и кандидат за шести мандат Златко Живков.

Те са активни граждани, които работят за развитието и просперитета на Монтана. Повечето от кандидатите имат опит в местното самоуправление.

12 са новите имена. Осем имат по няколко мандата в общинския съвет, десет работят от 2015 година.

Най-опитният е инж. Иво Иванов. Той е съветник пет мандата, като три от тях е председател.

Сред кандидатите са едни от най-добрите лекари – кардиологът д-р Бойко Димитров и трима семейни лекари-д-р Людмил Джурджов, д-р Христо Кастрев и д-р Юлиан Александров.

Учителите в листата също са добре познати – Камелия Ангелова, Горан Аврамов, Георги Георгиев.

Икономистите са Милен Николов, Виктор Апостолов, Десислава Димитрова, Станимир Стоев, предприемачи са Иво Гигов, Иван Петров, Румен Ценов, Николай Николов, Илиана Красимирова, инженерите -Найден Найденов, Валери Георгиев, Георги Иванов, Александър Ангелов. Представители на банковия сектор са Камелия Боянова, Милена Нончева и Борислав Иванов.

В листата е Милен Гечовски – представителят на УНИЦЕФ в Монтана, Мартин Симеонов – специалист по масови комуникации, Ангел Петров- зооинженер, Георги Георгиев- адвокат, Росица Благоева – магистър по славянска филология и експерт по продажби в „Монбат”,Иван Пешунов- експерт по публична администрация, Стоян Стоянов - директор производство.

Сред новите лица е капитанът на националния отбор по баскетбол Димана Макариева.

Местната коалиция СДС / ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД, ЗНС/ залага на мъдростта, енергичността и опита. Нейните кандидати са безспорни професионалисти. Благодарение на активната им работа продължава успешната реализация на знакови проекти. През последната година в общинския съвет са приети важни документи. Създадени са фондове за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, за новородени, за студенти по медицина и педагогика, които ще се върнат да работят в Монтана.

В общината има вече по-добри условия за бизнеса. Градът ни е сред водещите в България по реализирани екопроекти – депо за твърди битови отпадъци, пречиствателна станция за отпадни води, сепарираща инсталация, депо за опасни и едрогабаритни отпадъци, в момента се строи компостираща инсталация,изпълнява се програмата за чистота на въздуха. Напълно обновена е зелената система. Десетки са новите и модернизираните детски и спортни площадки. Ремонтирани са училищата, детските градини и ясли.

Кандидатите с номер 68 обичат Монтана и вярват, че с упорита работа и ясни идеи общината ще ускори хода си напред.

Преобразяваме Монтана заедно и можем да продължим!

Кандидат-съветническата листа на местната коалиция СДС / ГЕРБ, БНД, ВМРО –БНД, ЗНС/ - номер 68 в интегралната бюлетина.

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Топ моделът Ирина Шейк не страда особено след раздялата с актьора и продуцент Брадли Купър. Рускинята, която навремето топлеше леглото и на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо, участва в нова рекламна кампания на бельо. Тя сложи прозрачен сутиен за кеф на милионите си фенове по света. Кадрите бяха част от фотосесията за италианската марка

Йоана Петрова успя да завърши втора магистратура и да роди по време на пандемията Най-красивата родна полицайка успя да се дипломира, научи „България днес“. Йоана Петрова, която през април прегърна първородната си дъщеричка Алена, e взела и дипломата си за втора магистратура от Софийския университет преди дни

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро