Великотърновци от клубовете на пенсионера към Даниел Панов: Направихте много за Велико Търново, пак ще ви изберем

https://www.24chasa.bg/region/article/7725013 www.24chasa.bg
Даниел Панов представи пред пенсионерите планираните дейности за следващите 4 г.

Препълнени зали посрещнаха Даниел Панов в клубовете на пенсионера и инвалида на ул. „Краков“ и ул. „Възрожденска“ във Велико Търново. Единодушно бе мнението на над 200 великотърновци, че градът и общината вървят в правилната посока, предадоха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Имаме богати спомени. За Велико Търново не се е правило толкова много от десетки години. Навсякъде, където отидем в България – дали на екскурзия, или по надпявания, винаги ни казват колко много се е разхубавила старата ни столица. Истината е, че локални проблеми има във всеки град и село, но те се разрешават стъпка по стъпка. Направихте много за Велико Търново, пак ще ви изберем. Благодарим ви, че дойдохте при нас“, бяха коментарите на хората в двата клуба. Те благодариха на Даниел Панов, че и в двата му мандата досега винаги са разчитали на неговата подкрепа и на дирекция „Социални дейности и здравеопазване“.

Разговорите преминаха в приятелска атмосфера, а пенсионерите останаха доволни, че на всеки поставен въпрос получиха конкретен отговор и описание на планираните дейности. Така бе и по отношение на новата транспортна схема с оптимизирани маршрути и разписания на градския транспорт, и за концепцията за облагородяване на всички квартали и междублоковите пространства, и за санирането на сградите.

Великотърновци от клубовете на пенсионера към Даниел Панов: Направихте много за Велико Търново, пак ще ви изберем

„Срещите ми с вас, приятели, са приятни и ползотворни. От мъдростта и опита ви винаги има какво да науча. Благодаря ви за категоричната подкрепа и желание заедно да продължим да подобряваме облика на Велико Търново и общината – с работа и конкретни проекти, без популизъм и гръмки, но неизпълними обещания“, обърна се към хората Даниел Панов.

В разговорите участваха и кандидатите за общински съветници Мариян Арабаджиев, Красимир Йорданов, Жельо Желев и Виктория Димитрова.

Намери своя кмет

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Куп интелектуалци на поклонението на бившия шеф на Народния Магдалена МИТКОВА снимки: Пламен Кодров Звездите на родната културна сцена изпратиха големия Павел Васев в последния му път. Стотици известни личности и приятели, сред които Вежди Рашидов, Теди Москов, Стефан Мавродиев, Параскева Джукелова, Антон Радичев и Жоро Мамалев,

Кадър с дъх на лято публикува плеймейтката Маги Бадер. Носителката на еротичната титла се пусна по бански, препичайки се на жарко слънце. И докато навън е мъгла и студ, то при Маги изглежда, сякаш че температурите са доста високи. Бадер крие засега къде е и с кого, но това не попречи на почитателите й да отбележат, че изглежда много секси

Бившето гадже на Луна пропя. Здравенякът Горан се прекръсти на Горджано, за да впечатли изпълнителката с кратко парче. "Горане, благодаря ти за тази серенада! За жеста много мило, но нещо не ти се е получило. Не разбрах целта ти - да ме впечатлиш или да ме изплашиш. Да не си станал талибан или си прекалил отново с дозата!