Великотърновци от клубовете на пенсионера към Даниел Панов: Направихте много за Велико Търново, пак ще ви изберем

https://www.24chasa.bg/region/article/7725013 www.24chasa.bg
Даниел Панов представи пред пенсионерите планираните дейности за следващите 4 г.

Препълнени зали посрещнаха Даниел Панов в клубовете на пенсионера и инвалида на ул. „Краков“ и ул. „Възрожденска“ във Велико Търново. Единодушно бе мнението на над 200 великотърновци, че градът и общината вървят в правилната посока, предадоха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Имаме богати спомени. За Велико Търново не се е правило толкова много от десетки години. Навсякъде, където отидем в България – дали на екскурзия, или по надпявания, винаги ни казват колко много се е разхубавила старата ни столица. Истината е, че локални проблеми има във всеки град и село, но те се разрешават стъпка по стъпка. Направихте много за Велико Търново, пак ще ви изберем. Благодарим ви, че дойдохте при нас“, бяха коментарите на хората в двата клуба. Те благодариха на Даниел Панов, че и в двата му мандата досега винаги са разчитали на неговата подкрепа и на дирекция „Социални дейности и здравеопазване“.

Разговорите преминаха в приятелска атмосфера, а пенсионерите останаха доволни, че на всеки поставен въпрос получиха конкретен отговор и описание на планираните дейности. Така бе и по отношение на новата транспортна схема с оптимизирани маршрути и разписания на градския транспорт, и за концепцията за облагородяване на всички квартали и междублоковите пространства, и за санирането на сградите.

Великотърновци от клубовете на пенсионера към Даниел Панов: Направихте много за Велико Търново, пак ще ви изберем

„Срещите ми с вас, приятели, са приятни и ползотворни. От мъдростта и опита ви винаги има какво да науча. Благодаря ви за категоричната подкрепа и желание заедно да продължим да подобряваме облика на Велико Търново и общината – с работа и конкретни проекти, без популизъм и гръмки, но неизпълними обещания“, обърна се към хората Даниел Панов.

В разговорите участваха и кандидатите за общински съветници Мариян Арабаджиев, Красимир Йорданов, Жельо Желев и Виктория Димитрова.

Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него