По спечелен проект от екипа на Даниел Панов: Ремонтират основно 13 км улици и пътища в североизточната част на Велико Търново

https://www.24chasa.bg/region/article/7725536 www.24chasa.bg
Даниел Панов представи новия инфраструктурен проект в едно от проспериращите предприятия във Велико Търново

Строят два нови моста под Царевец

13 километра улици и пътища във Велико Търново ще бъдат основно ремонтирани от 2020 г. Проектът е спечелен във втория кметски мандат на Даниел Панов и е обезпечен с финансиране по програмата за трасгранично сътрудничество с Румъния.

Предстоящите инвестиции в инфраструктурата бяха представени от Панов, който е кандидат за трети управленски мандат, пред екипа на едно от големите предприятия за производство на сладкарски изделия. Фабриката е разположена на изхода на Велико Търново в посока Русе. Северният вход на града, включително улица "Опълченска", ще бъде основно реконструиран.

Осигурено е финансиране за два нови моста в подножието на Царевец
Осигурено е финансиране за два нови моста в подножието на Царевец

"Планирането на толкова мащабни инвестиции в инфраструктурата, но и най-важното – осигуряването на средства за тези дейности, е важно и за жителите, и гостите на града, но и за успешното развитие на бизнеса. Пътят е проблемен от много години и е радващо, че реконструкцията му не е под въпрос", бе отзвукът от срещата в предприятието.

Близо 13 км улици и пътна мрежа в източната част на Велико Търново ще бъдат основно ремонтирани
Близо 13 км улици и пътна мрежа в източната част на Велико Търново ще бъдат основно ремонтирани

Основно ремонтирани ще бъдат също няколко улици в кв. "Света гора" - "Димитър Найденов", "Теодосий Търновски", "Сливница", "Григорий Цамблак", както и отсечката до изхода за Варна. Нов асфалт ще има и по обиколния на крепостта Царевец път и улица "Ксилифорска" в квартал "Асенов". Навсякъде ще бъдат изградени тротоари, джобове за автобусните спирки и съдовете за смет, ново улично осветление.

По проекта ще бъдат изградени два нови моста под Царевец – в кв."Света гора" и в кв."Асенов". Първото ново съоръжение ще бъде успоредно на стария Бейски мост. Основният му ремонт не е целесъобразен от финансова гледна точка. Вторият ще е до въжения пешеходен мост срещу бившата фабрика "Васил Мавриков".

Предвиденият и обезпечен финансово основен ремонт на улиците и пътищата в североизточната част на Велико Търново ще е първият по рода си в района от десетилетия насам.

Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него