Станислав Владимиров: За мен Перник е кауза и ще го докажа още в първите дни на мандата си

https://www.24chasa.bg/region/article/7725823 www.24chasa.bg

За него Перник е кауза, за която работи от години. Като народен представител всеки ден се среща с перничани и има десетки питания към министри от трибуната на парламента. Благодарение на мигновената реакция на Владимиров от публичната продажба е спасен Профилакториумът в Перник. Това казват перничани за кандидата за кмет на община Перник с №56 в бюлетината Станислав Владимиров.

"В началото на мандата ми като народен представител си бях поставил за цел срещите ми с жителите на областта да не спират и затова всяка седмица с колегата ми Любомир Бонев провеждаме приемни и срещи с перничани. Въпросите и проблемите, които те поставят пред нас, са много. Част от тях са от чисто личен характер, но има и такива свързани с инфраструктурата, осветлението, услугите в общината, бездомните кучета, бедността и други. Имахме десетки въпроси свързани с пътя Перник-София през Владая и неговия ремонт, който вече е частично изпълнен. Качеството на въздуха и водата също бяха сред приоритетните ни теми и заедно с перничани успяхме да накараме институциите да се задействат. Мой ангажимент е и ще продължава да бъде подобряването на спешната помощ в областта и неведнъж сме занимавали министъра на здравеопазването с този въпрос", уточнява кандидатът за кмет.

 

С огромно съжаление кандидатът за кмет издигнат от БСП казва, че днес Перник е синоним на корупция, корпоративен вот и разруха. Той добавя, че градът, който допреди 30 години даваше голяма част от БВП на България, сега дава с работна ръка София и околните градове. По думите му всеки ден над 30 000 перничани пътуват до София и други населени места, за да търсят препитание. "При едно добро управление на общината и нейния бюджет това може да се промени. Можем и имаме идеи как да привлечем инвестиции, за да ускорим развитието на Перник и да го направим по-добро място за живот и работа", категоричен е Станислав Владимиров.

 

Той добавя, че Перник, подобно на много градове в България, има много нерешени и задълбочаващи се проблеми. „В спешен порядък трябва да решим десетки въпроси, свързани с инфраструктурата, ВиК мрежата, замърсяването на водата и въздуха, липсата на денонощна аптека, парковете и детските площадки и много, много други", уточнява Владимиров. На всичките си срещи в кампанията той е категоричен, че изграждането на индустриалната зона и привличането на инвеститори е изключително важно. „Само така в общинската хазна ще влязат повече пари, които при добро разпределение на бюджета ще ни позволят да реализираме много от идеите си за развитие на Перник. Много важно е да засилим контрола върху чистотата на въздуха и водата, защото това е един от сериозните проблеми на града ни, подобряването на транспорта, социалните услуги и благоустрояването на града и населените места от общината също ще са част от първите неща, които ще направим", твърди Станислав Владимиров.

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Държавата ще покрие таксите за детски градини на децата на 3 и 4 години от социално слаби семейства. За целта са предвидени 22 милиона лева европейско финансиране. Средствата ще бъдат допълнени към обещаните вчера суми, плащани за обхващане на децата с такъв статус. Парите ще се дават на детските градини за покриване на таксите, а не на родителите,

С печалба от 100 долара Сашо Кадиев почти успя да разгроми казино в Лас Вегас. Артистът от седмица е на турне в САЩ, на което представя хитовото представление "Горката Франция". През свободното си време Кадиев и останалите артисти от постановката, включително и майка му Катето Евро, обикалят забележителностите в градове из Америка.

3-годишно дете почина на 14 ноевмри в София. Назначени са спешни проверки в болниците "проф. Иван Митев", "Лозенец" и "Пирогов", които са имали отношение към случая. До сряда лечебниците ще бъдат проверени, съобщават от здравното министерство. Детето постъпва в детска болница, след това е изпратено в болница "Лозенец",