Жителка на Силистра за Момчил Неков: Избирам младостта, образованието и желанието за работа

https://www.24chasa.bg/region/article/7729627 www.24chasa.bg

С емоционални изказвания и голямо хоро на площада закри предизборната си кампания в Силистра кандидатът за кмет от местната лява коалиция Момчил Неков.

"Избирам Момчил Неков, защото имам нужда да вярвам, че тези които искат да останат в България и в родните градове ще могат да го направят спокойни за бъдещето си и това на децата си. Избирам Момчил Неков, не защото мисля, че ще постигне всичко на което се надяваме, а защото вярвам, че той е онова начало, от което може да започне всичко." Това заяви Диана Добрева от Силистра.

Ето пълното й изказване:

"Днес искам да ви кажа едно по ангажиращо „здравейте“. Месеца измина в множество предизборни събития…Видяхме всякакви кампании и действия, някои успешни, други не толкова…Видяхме и много общински съветници, някои познати, други тотално неизвестни…И всички обещаващи и обещаващи, и обещаващи…всичко и на всеки. И сякаш правопропорционално на растящите обещания, растат и хората, които на 27ми няма да отидат да гласуват. Затова аз днес искам да кажа:

Здравейте! Гласувайте!

Аз ще гласувам. Не искам други да решават вместо мен. Избрала съм и за кого. За мен удачния кандидат за Силистра е само един-Момчил Неков.

Избирам младостта, образованието, желанието за работа.

Избирам Момчил Неков, защото ми е лесно да се отъждествя с него.

Избирам Момчил Неков, защото искам да разбера, че нашето поколение има силата и качествата да намери верния път.

Избирам Момчил Неков, защото имам нужда да вярвам, че тези които искат да останат в България и в родните градове ще могат да го направят спокойни за бъдещето си и това на децата си.

Избирам Момчил Неков, не защото мисля, че ще постигне всичко на което се надяваме, а защото вярвам, че той е онова начало, от което може да започне всичко.

Избирам Момчил Неков за кмет на гр. Силистра и му давам моето доверие, но освен него му вменявам и отговорността всичко това наистина да се случи.

Затова засега му пожелавам просто успех. „Победа“ е вече дума, загубила значението си в нашето общество и звучи като тъжно ехо от изгубилите надежда избиратели. Просто успех…А след изборите ще му пожелая сила и амбиция, категоричност и всеотдайност в работата му.

И нещо много изтъркано, но тооолкова важно.

Не продавайте гласа си! Защото е престъпление, не само пред закона, но и пред съвестта ви и пред обществото, част от което сме всички."

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет