Сочат загубили изборите за извършители на погрома в Черноочене

https://www.24chasa.bg/region/article/7735380 www.24chasa.bg
СНИМКА: Ненко Станев

Избрания на първи тур кмет на община Черноочене Айдън Осман от ДПС обвини за погрома в общинския център опонентите си от ГЕРБ.

"Ние ги знаем кои са. Това са децата на кандидатите на ГЕРБ", заяви Айдън Осман. Според него е имало заплахи към семейства в района, които са гласували за ДПС.

Компрометирана е училищната мрежа, не са извозени децата в училищата и детските градини. Има счупени стъкла на фирми, на кметства. Заплашвани са определени семейства. Айдън Осман твърди, че над 500 гуми са били изнесени от автосервиз в центъра на Черноочене, а в деня преди погрома собственикът на работилницата е бил заплашван с палеж.

"Насреща си ние имаме башибозук. Това са лумпенизирани елементи, които нямат нищо общо с политиката. Не са им издържат нервите+, каза още Айдън Осман. Той твърди, че в полицейския участък не е имало дежурни.

"Знаели са това и са използвали момента. Не е имало нито един полицай в Черноочене", беше категоричен Айдън Осман.

"Нямам нищо общо. Аз си се движа по задачита, от сутринта съм си на работа. Вечерта съм легнал в 19-19,30 часа и съм заспал. Нямам никаква информация за случилото се", заяви кандидатът за кмет на ГЕРБ Ниязи Бекир. Той допълни, че в понеделник вечер синовете му са си били в къщи. Ниязи Бекир твърди, че не е заплашвал никого, нито е подстрекавал.

"Някой от тях го е направил", беше категоричен неуспелият кандидат за кмет.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Почти не сваля от ухото телефона си актьорът Антоний Аргиров, видя "България Днес". Изигралият ролята на бармана Коки в сериала "Стъклен дом" артист върти здрава комуникация дори и когато е в компанията на свои колеги и

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни

Легендата на българското кино Филип Трифонов, познат с ролята си от "Момчето си отива", наистина отива - на работа. Топпапараците на "България Днес" изловиха актьора да се стяга за артистичен делник, понесъл огромна връзка ключове, която се вееше театрално зад гърба му. Снимки: България