Радина Банкова: Не обещавам чудеса, ако ме изберете, но гарантирам неуморна работа за доброто на ловчанлии

https://www.24chasa.bg/region/article/7739474 www.24chasa.bg

Уважаеми съграждани,

Най – напред бих искала да изкажа благодарност на всички, които гласуваха за мен на първи тур на местните избори и видяха в мен промяната.

На изборите миналата неделя за промяната гласуваха 13 432 – ма избиратели, а 5 703 избиратели гласуваха за статуквото.

Благодаря ви, защото показахте, че вярата в бъдещето на Ловеч е жива, че промяната е възможна. Гражданите на Ловеч и общината показаха ясно, че не желаят досегашното управление, гласувайки както за мен, така и за господин Виктор Стойчев като кандидати, които не са членове на партии, така и за всички останали политически сили. Резултатът показа, че гражданската енергия е жива.

В тази кампания се наслушах на безкрайни лъжи. Всички тези лъжи са израз на безсилието и страха в нашите опоненти. Бизнесът ми е чист. Аз съм с открито лице пред хората. Не бягам от дебат. Просто няма какво да дебатирам с госпожа Корнелия Маринова. Тя каквото може – за четири години го показа. С гласуването си ловчанлии заявиха, че искат промяна в управлението. Разговорите ми са с гражданите на общината, аз искам да се срещам с тях и да дебатирам бъдещето на Ловеч и останалите селища.

Виждайки очакванията на хората за промяна, съм решена да се боря за общото ни бъдеще. Всички лъжи и нечуваната манипулация на избирателния вот няма да им помогнат. Затова ви призовавам : Гласувайте! Колкото повече хора отидат да гласуват, толкова повече намалява тежестта на манипулирания вот. Убедена съм, че гражданската енергия не е сломена!

Не обещавам чудеса, ако ме изберете, но гарантирам неуморна работа! Не обещавам розови илюзии, а честно и открито управление! Не обещавам бърз възход, а дълга битка към промяна за по – добро! Борба, в която няма да прокарвам нови линии на разделение. Ще давам шанс на всяка една добра идея и на хората с необходимия професионален опит, независимо от техните лични пристрастия и политически убеждения! Разчитам много на енергията на младите хора, готова съм постоянно да създавам условия за тяхната личностна реализация. За мен най – важните са те, защото притежават мечтите и силата да бъдат част от промяната в общината. Нужно е само някой да им протегне ръка, а не да ги наричат „загубено поколение“. Заявявам, че аз ще го направя, ако в неделя, на 3 ноември, получа още по – голяма подкрепа и доверие!

И най – накрая, в навечерието на Деня на народните будители, бих искала да изкажа своето искрено човешко признание към труда на всички съвременни будители в Ловеч – честни и достойни учители, общественици, артисти, художници, музейни и читалищни специалисти, журналисти, музиканти, хора на духа, без чиито усилия градът ни щеше да загуби своя авторитет и значение като културен център.

С мисъл за тях и за бъдещето на Ловеч призовавам всички вас, мои съграждани, да ме подкрепите на предстоящия балотаж за избор на кмет. Единствената ми амбиция е да работя за възраждането на Ловеч, без да се оправдавам с лошо наследство и липса на политическа подкрепа. Нека поемем отговорността за нашето бъдеще в собствените си ръце и всеки един със своя избор, със своя глас, да допринесе за това!

За Ловеч! За хората, които го обичат!

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Държавата ще покрие таксите за детски градини на децата на 3 и 4 години от социално слаби семейства. За целта са предвидени 22 милиона лева европейско финансиране. Средствата ще бъдат допълнени към обещаните вчера суми, плащани за обхващане на децата с такъв статус. Парите ще се дават на детските градини за покриване на таксите, а не на родителите,

С печалба от 100 долара Сашо Кадиев почти успя да разгроми казино в Лас Вегас. Артистът от седмица е на турне в САЩ, на което представя хитовото представление "Горката Франция". През свободното си време Кадиев и останалите артисти от постановката, включително и майка му Катето Евро, обикалят забележителностите в градове из Америка.

3-годишно дете почина на 14 ноевмри в София. Назначени са спешни проверки в болниците "проф. Иван Митев", "Лозенец" и "Пирогов", които са имали отношение към случая. До сряда лечебниците ще бъдат проверени, съобщават от здравното министерство. Детето постъпва в детска болница, след това е изпратено в болница "Лозенец",