Радина Банкова: Не обещавам чудеса, ако ме изберете, но гарантирам неуморна работа за доброто на ловчанлии

https://www.24chasa.bg/region/article/7739474 www.24chasa.bg

Уважаеми съграждани,

Най – напред бих искала да изкажа благодарност на всички, които гласуваха за мен на първи тур на местните избори и видяха в мен промяната.

На изборите миналата неделя за промяната гласуваха 13 432 – ма избиратели, а 5 703 избиратели гласуваха за статуквото.

Благодаря ви, защото показахте, че вярата в бъдещето на Ловеч е жива, че промяната е възможна. Гражданите на Ловеч и общината показаха ясно, че не желаят досегашното управление, гласувайки както за мен, така и за господин Виктор Стойчев като кандидати, които не са членове на партии, така и за всички останали политически сили. Резултатът показа, че гражданската енергия е жива.

В тази кампания се наслушах на безкрайни лъжи. Всички тези лъжи са израз на безсилието и страха в нашите опоненти. Бизнесът ми е чист. Аз съм с открито лице пред хората. Не бягам от дебат. Просто няма какво да дебатирам с госпожа Корнелия Маринова. Тя каквото може – за четири години го показа. С гласуването си ловчанлии заявиха, че искат промяна в управлението. Разговорите ми са с гражданите на общината, аз искам да се срещам с тях и да дебатирам бъдещето на Ловеч и останалите селища.

Виждайки очакванията на хората за промяна, съм решена да се боря за общото ни бъдеще. Всички лъжи и нечуваната манипулация на избирателния вот няма да им помогнат. Затова ви призовавам : Гласувайте! Колкото повече хора отидат да гласуват, толкова повече намалява тежестта на манипулирания вот. Убедена съм, че гражданската енергия не е сломена!

Не обещавам чудеса, ако ме изберете, но гарантирам неуморна работа! Не обещавам розови илюзии, а честно и открито управление! Не обещавам бърз възход, а дълга битка към промяна за по – добро! Борба, в която няма да прокарвам нови линии на разделение. Ще давам шанс на всяка една добра идея и на хората с необходимия професионален опит, независимо от техните лични пристрастия и политически убеждения! Разчитам много на енергията на младите хора, готова съм постоянно да създавам условия за тяхната личностна реализация. За мен най – важните са те, защото притежават мечтите и силата да бъдат част от промяната в общината. Нужно е само някой да им протегне ръка, а не да ги наричат „загубено поколение“. Заявявам, че аз ще го направя, ако в неделя, на 3 ноември, получа още по – голяма подкрепа и доверие!

И най – накрая, в навечерието на Деня на народните будители, бих искала да изкажа своето искрено човешко признание към труда на всички съвременни будители в Ловеч – честни и достойни учители, общественици, артисти, художници, музейни и читалищни специалисти, журналисти, музиканти, хора на духа, без чиито усилия градът ни щеше да загуби своя авторитет и значение като културен център.

С мисъл за тях и за бъдещето на Ловеч призовавам всички вас, мои съграждани, да ме подкрепите на предстоящия балотаж за избор на кмет. Единствената ми амбиция е да работя за възраждането на Ловеч, без да се оправдавам с лошо наследство и липса на политическа подкрепа. Нека поемем отговорността за нашето бъдеще в собствените си ръце и всеки един със своя избор, със своя глас, да допринесе за това!

За Ловеч! За хората, които го обичат!

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи