Угърчин благодари на кмета си, като го избра за втори път

https://www.24chasa.bg/region/article/7740336 www.24chasa.bg
Станимир Петков

4-годишна работа заедно с жителите на община Угърчин донесоха безапелационната победа на Станимир Петков и неговия екип от ПП ГЕРБ със 71%, която е най-категорична в Ловешка област. В най-големите населени места на общината цифрите са колосални с над 95% одобрение.

През предишния мандат Петков работеше неотказно със социално отношение и в непрекъснато взаимодействие с жителите на Угърчин.

Някои от големите села, на които беше наблегнато в този мандат, са напълно променени, като се наблюдава тенденция на обратно заселване на млади хора. Усвоените евро средства, подкрепени от допълнителни помощни пари от Министерството на финансите и регионалното министерство, са преобразили някога занемарените и почти обезлюдени угърчински села, като за нас - угърчинци, те приличат на китни швейцарски местенца.

Станимир Петков благодари за високото доверие и подкрепа на хората, като обещава в идния 4-годишен мандат да работи все така за благото на жителите и в най-скоро бъдеще Угърчин с гордост да бъде наричан европейски град.

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Държавата ще покрие таксите за детски градини на децата на 3 и 4 години от социално слаби семейства. За целта са предвидени 22 милиона лева европейско финансиране. Средствата ще бъдат допълнени към обещаните вчера суми, плащани за обхващане на децата с такъв статус. Парите ще се дават на детските градини за покриване на таксите, а не на родителите,

С печалба от 100 долара Сашо Кадиев почти успя да разгроми казино в Лас Вегас. Артистът от седмица е на турне в САЩ, на което представя хитовото представление "Горката Франция". През свободното си време Кадиев и останалите артисти от постановката, включително и майка му Катето Евро, обикалят забележителностите в градове из Америка.

3-годишно дете почина на 14 ноевмри в София. Назначени са спешни проверки в болниците "проф. Иван Митев", "Лозенец" и "Пирогов", които са имали отношение към случая. До сряда лечебниците ще бъдат проверени, съобщават от здравното министерство. Детето постъпва в детска болница, след това е изпратено в болница "Лозенец",