Угърчин благодари на кмета си, като го избра за втори път

https://www.24chasa.bg/region/article/7740336 www.24chasa.bg
Станимир Петков

4-годишна работа заедно с жителите на община Угърчин донесоха безапелационната победа на Станимир Петков и неговия екип от ПП ГЕРБ със 71%, която е най-категорична в Ловешка област. В най-големите населени места на общината цифрите са колосални с над 95% одобрение.

През предишния мандат Петков работеше неотказно със социално отношение и в непрекъснато взаимодействие с жителите на Угърчин.

Някои от големите села, на които беше наблегнато в този мандат, са напълно променени, като се наблюдава тенденция на обратно заселване на млади хора. Усвоените евро средства, подкрепени от допълнителни помощни пари от Министерството на финансите и регионалното министерство, са преобразили някога занемарените и почти обезлюдени угърчински села, като за нас - угърчинци, те приличат на китни швейцарски местенца.

Станимир Петков благодари за високото доверие и подкрепа на хората, като обещава в идния 4-годишен мандат да работи все така за благото на жителите и в най-скоро бъдеще Угърчин с гордост да бъде наричан европейски град.

 Местни избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.