Камбитов: Явно някъде съм сгрешил, не знам дали и гражданите не сгрешиха

https://www.24chasa.bg/novini/article/7744606 www.24chasa.bg

„Разочарован съм, това е нормално, но това е оценката на гражданите и аз я приемам каквато е”, заяви Атанас Камбитов пред bTV.

Той вече няма да е кмет на Благоевград, след като получи 42,66% от вота, а независимият Румен Томов беше подкрепен от над половината гласоподаватели в югозападната община, според данните от екзитпола на „Маркет линкс".

„Не мога да дам отговор на въпроса как се стигна до това, явно някъде аз съм сгрешил, не знам дали и гражданите не сгрешиха със своя вот”, каза Камбитов.

„Работил съм за Благоевград. Гонейки големите проекти, сякаш изпуснахме малкия човек от нашето внимание”, смята кметът на югозападния град, който според първоначалните данни няма да управлява още един мандат.

„Но ако не бяхме решили тези големите проблеми и проекти като саниране и пречиствателните станции, което е добре за Благоевград, той нямаше да се развива като град”, отбеляза Камбитов.

„Завещавам един облагороден град”, каза още той,

Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи