Иван Портних: Ще продължа с добрите резултати

https://www.24chasa.bg/region/article/7744764 www.24chasa.bg
Иван Портних КАДЪР: БНТ

Преизбраният за кмет на Варна Иван Портних благодари за получената подкрепа. Той заяви, че ще продължи с работата и добрите резултати, така както го е правил през последните няколко години, предава БНТ.

"Така ще продължим и занапред, с динамичното развитие на Варна. Вярвам, че хората, въпреки тона на кампанията, който се зададе, с компромати, лъжи, в крайна сметка оцениха резултатите, които сме постигнали, оцениха програмата, проектите, целите, които сме си поставили за следващите 4 години", каза Портних.

Според него във всеки един от районите на града работата се вижда, а всеки варненец оценява развитието през последните години, спрямо предходните.

"Убеден съм, че с общи усилия ще направим така, че това ударно темпо, което демонстрирахме през последните години - на обновяване и развитие, не само ще се запази, но и ще се ускорява", добави още той.

Като неотложни ангажименти Портних посочи навлизането в малките улици, както и създаването на нови паркоместа.

"Нашата основна цел е създаването на условия за по-високи доходи и по-висок стандарт на живот, в тази насока работим за развитието на индустриалната зона на града", коментира още Иван Портних.

Намери своя кмет
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи