Даниел Панов: Можем да се гордеем с посоката, по която върви Велико Търново

https://www.24chasa.bg/region/article/7820237 www.24chasa.bg
Даниел Панов подписва клетвения лист СНИМКА: Дима Максимова

"Можем да се гордеем с посоката, по която върви Велико Търново, с постиженията през последните два мандата и с ясните проекти за бъдещето. А добрите идеи са възможност да обединим усилията и способностите си. Вярвам в това!", каза след полагане на клетва на прага на третия си мандат кметът Даниел Панов.

На тържествена церемония в емблематичната сграда на Учредителното събрание той благодари на великотърновци за гласуваното доверие и очерта приоритетите за следващите 4 години.

"Аз няма да търгувам нито с доверието на великотърновци, нито със собственото си достойнство, както не съм го правил досега.

Кметът повтори прочетената от областния управител клетва да се ръководи от интереса на гражданите
Кметът повтори прочетената от областния управител клетва да се ръководи от интереса на гражданите СНИМКА: Дима Максимова

Велико Търново ще продължи по начертания и единствен пред Старата столица път – да бъде съвременна и динамично развиваща се община", подчерта Даниел Панов.

Даниел Панов получи кметската огърлица от изпълняващият длъжността Снежана Данева
Даниел Панов получи кметската огърлица от изпълняващият длъжността Снежана Данева СНИМКА: Дима Максимова

"Предстои ни сериозна работа, която изисква активност от всеки от нас, нуждае се от приноса на всеки гражданин, от отговорността на всички политически сили, обединени от искрената загриженост за Велико Търново", продължи той.

Даниел Панов бе придружен от съпругата си Даниела и сина си Ивайло на тържествената церемония
Даниел Панов бе придружен от съпругата си Даниела и сина си Ивайло на тържествената церемония СНИМКА: Дима Максимова

И очерта като цели реализирането на мащабните проекти за обновяване и развитие, продължаване социалната мисия на общината, подобряване на средата за образование и здравеопазване.

"Всичко това има една цел – Велико Търново да е предпочитан за живеене град, за установяване на младите хора и семейства, за да се раждат все повече желани, здрави, умни и талантливи деца. Защото те ще поемат в ръце съдбата на общината след нас, на тях принадлежат бъдещите успехи. Нека ни надминат! Нека бъдем достойни за тяхното уважение", не скри вълнението си Панов.

На церемонията в историческата зала, където е приета Търновската конституция клетва положиха и 37-те новоизбрани общински съветници, както и 13-те кметове на кметства в общината.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Да вдигнем самолета, пардон, имунитета. В тази ситуация изловиха топпапараците на "България Днес" шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков. В столичен супермаркет Петков натовари пазарската количка само с пресни плодове и зеленчуци. Тв звездата през цялото време бе с маска, въпреки че около него нямаше други клиенти

Арти е върната в природата, построиха й истинско жилище Иво АНГЕЛОВ Женски язовец изненадващо беше открит в строеж в центъра на София. Стресираното животно няколко дни е живяло сред прахоляк и бетон, преди да бъде спасено и върнато обратно в природата. "Когато получихме сигнала за язовец в огромен строеж, направо не повярвахме

Проф. Герджиков също ще се хвърли в бодиарта Надя Панкова Коронавирусът ще изгрее върху едно от най-изваяните тела на България. Художникът и майстор на бодиарта Иван Яхнаджиев ще изрисува символа на най-известната болест на света върху гърба на красивата ММА-шампионка Изабел Христова. На изложбата "АнтивирусНо" в сряда в столицата