Инж. Добромир Добрев положи клетва за третия си мандат като кмет на Община Горна Оряховица

https://www.24chasa.bg/region/article/7859585 www.24chasa.bg
Кметът инж.Добромир Добрев и новият председател на общинския съвет Димитър Николов

Инж. Добромир Добрев, който бе избран за кмет трети мандат на Община Горна Оряховица, положи клетва на първото заседание на новия Общински съвет. Тържествената сесия бе свикана със заповед на областния управител проф. д-р Любомира Попова. Новоизбраният кмет на общината положи клетва в присъствието на народните представители инж. Клавдия Григорова – Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов, членовете на Общинската избирателна комисия, новите общински съветници и кметове на населените места, общинска администрация и граждани, предадоха от общината.

"Вярвам, че през мандата, който ни предстои, отново ще докажем, че заедно – изпълнителна и законодателна власт, можем да работим за благото на жителите на общината. Надявам се, че и през следващите 4 години ще оправдаем доверието, което ни гласуваха гражданите на община Горна Оряховица”, каза инж. Добромир Добрев. Той получи символите на града – огърлие и ключ, от временно изпълняващата длъжността кмет инж. Деница Коева.

"Когато човек поеме властта, дадена му от Бога, нека не забравя, че тя е отговорност. Никакъв човек не е този, който не прави света по-добър", припомни латинската сентенция отец Зоран Мамучевски, благославяйки кметове, съветници и всички останали горнооряховчани. На хората, които поемат местната власт в общината, той заръча да умножават талантите си в името на другите. "Бог да укрепи ръцете и сърцата ви", благослови отец Зоран.

Димитър Николов от ГЕРБ бе избран за председател на Общинския съвет в Горна Оряховица след тайно гласуване. Той бе подкрепен от 17 от присъстващите в залата 31 общински съветници.

В новият Общински съвет влизат 7 политически формации. Решенията и през този мандат ще се вземат предимно от мъже. Дамите в новия Общински съвет са 9.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

В чистачка се превърна Тита. Сексапилната изпълнителка яхна машина за миене на пода. Облечената като за дискотека, изпълнителката на "Антилопа" не се притесни да върши работа, различно от нейната. Цицеронестата блондинка умело управлява големия уред. Протежето на Криско въртя гефрека на машината и излъска целия под на помещението

Половинката на мотоциклетиста Андреа Яноне - Джулия де Лелис, е известен модел и инфлуенсър. Като такава тя се стреми да поддържа вниманието на последователите си постоянно. Наскоро написа книга за кариерата си, която се оказа доста успешна. Сега публикува своя снимка, която тв водещата Барбара д'Урсо определи като шокираща

Напълно натурална и без капка грим актрисата Параскева Джукелова вършее из столичните булеварди. Артистката се престраши да излезе на светло напълно естествена, което е похвално. Параскева, която в момента се подвизава в сериала "Пътят на честта", е добре екипирана, с дълго яке и черна шапка, които я правят напълно неразпознаваема в градската