Кметът на Севлиево:"Ние сме слуги на народа!Имаме отговорност, по-голяма от нас самите"

https://www.24chasa.bg/region/article/7860353 www.24chasa.bg
Кметът на Севлиево д-р Иван Иванов встъпи в третия си мандат

Общинският съвет единодушно избра Здравка Лалева за председател и през този мандат

На официална церемония в Община Севлиево, открита от областния управител Невена Петкова, кметът д-р Иван Иванов встъпи в третия си мандат, като се закле да служи на жителите на община Севлиево. Същото направиха и новоизбраните общински съветници и кметове на населени места. На церемонията присъстваха политици, граждани и журналисти, дошли да уважат първото заседание на Общинския съвет. Сред гостите бяха народните представители Иглика Събева и Николай Сираков, предадоха от пресцентъра на общината.

Символът на властта с герба на Община Севлиево д-р Иван Иванов получи от временно изпълняващия длъжността кмет Красимира Йорданова. 

“След всяка битка човек се променя - така, както се променя след всяка победа. А тази беше достойна! И нека днешният 11 ноември бъде онзи невидим 25 кадър, който идва да ни подскаже, че голямата промяна, която започнахме преди 8 години, продължава на ново ниво - с чиста енергия, с осъзната мисия и обновени сили! Убедена съм, че ще успеете да извървите пътя, който Ви е начертан в изпълнение на каузата Севлиево и ще бъдете пример за поколението, което идва след нас”, каза тя и му пожела успешен мандат.

 ”Като кмет заставам пред вас - спокоен и решен да дам най-доброто от себе си за хората в нашата община. Предстои ни мандат, през който трябва да сбъднем много мечти, много ще се работи и не винаги ще бъде лесно, но съм убеден, че общата ни енергия ще съгради нещо наистина добро през тези 4 години”, каза кметът. Той припомни на новоизбраните кметове и общински съветници, че всеки от тях е поел своя дял от каузата Севлиево и ги призова днес да забравят казаното през кампанията, така както е направил той. “Забравете партийните си пристрастия, личните си интереси и нека да застанем като един отбор, който трябва да изпълни мисията си в името на хората. Ние сме слуги на народа! Имаме отговорност, по-голяма от нас самите! Да си пожелаем да имаме и силите да се справим с това, което предстои. Дълбоко вярвам, че когато една работа се върши с любов и уважение към хората, това личи във всеки градеж. Това е промяната - тя започва от всеки един човек и е дълъг процес, а ние сме призвани да я осъществим”. В заключение д-р Иван Иванов беше категоричен: "Да оставим на бъдещото поколение не просто един уреден град, а нов свят, изпълнен с духа на достойни предци”.

Клетва днес положиха и кметовете на населени места, както и новите общински съветници.

Най-възрастният общински съветник Христо Христов откри първата сесия на Общинския съвет, по време на която за председател отново бе избрана Здравка Лалева - единодушно при тайно гласуване, с 26 валидни бюлетини от общо 27. Кандидатурата на Лалева беше единствената предложена. На днешното заседание не присъстваха двама от съветниците (Павлин Ганчев и Боян Ботев), които ще положат клетва по време на следващото заседание.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

В чистачка се превърна Тита. Сексапилната изпълнителка яхна машина за миене на пода. Облечената като за дискотека, изпълнителката на "Антилопа" не се притесни да върши работа, различно от нейната. Цицеронестата блондинка умело управлява големия уред. Протежето на Криско въртя гефрека на машината и излъска целия под на помещението

Половинката на мотоциклетиста Андреа Яноне - Джулия де Лелис, е известен модел и инфлуенсър. Като такава тя се стреми да поддържа вниманието на последователите си постоянно. Наскоро написа книга за кариерата си, която се оказа доста успешна. Сега публикува своя снимка, която тв водещата Барбара д'Урсо определи като шокираща

Напълно натурална и без капка грим актрисата Параскева Джукелова вършее из столичните булеварди. Артистката се престраши да излезе на светло напълно естествена, което е похвално. Параскева, която в момента се подвизава в сериала "Пътят на честта", е добре екипирана, с дълго яке и черна шапка, които я правят напълно неразпознаваема в градската