Североизточна България се сдоби с чисто нов и модерен сервиз

https://www.24chasa.bg/novini/article/7884194 www.24chasa.bg

Един от най-големите сервизни центрове в района на Североизточна България вече работи с пълни сили. Той е дело на Агротайм Техник, които целят да предложат на родните ни земеделци качествена селскостопанска техника, както и ремонт и поддръжка на най-високо ниво.

Сервизът е разположен в град Исперих на площ от 2000 кв.м. и е оборудван изцяло с нова и модерна техника, апаратура и инструменти, които могат да се справят както с по-стари машини, така и с най-модерните трактори и инвентари. Но машините и оборудването са нищо без квалифициран персонал, който да ги управлява и използва по предназначение. Механиците на Агротайм Техник са с професионално образование и дългогодишен опит, някои с повече от 15 години.

Част от услугите, които сервизът ще предлага на своите клиенти, са: диагностика, калибриране и тестване на почти всички марки трактори и инвентари, поддръжка и ремонт на климатична инсталация, кербоване на хидравлични маркучи, монтаж/демонтаж на гуми с размер до 52С, 100 тона хидравлична преса и транспорт на техника. Освен това Агротайм Техник разполага и с мобилен сервиз със специализирано оборудвани автомобили.

Самата фирма е създадена в края на 2017 г., за да обслужва агробизнеса в района на Североизточна България и не само. "Работим с много производители в сферата на селското стопанство, осигурявайки им съвременна техника и поддръжка, и давайки възможност за широко приложение на рентабилни решения в прецизното земеделие", споделя управителят на Агротайм Техник Лазар Лазов.

В портфолиото на фирмата присъстват редица световни марки и продукти за машинните паркове на фермери от различни сектори и мащаби. Сред тях е датският бранд Samson, който е лидер в тороразпръскващата техника в Европа. Всички техни машини се произвеждат във Виборг - Дания, от най-висококачествени материали и по най-съвременни технологии.

Друга от големите в портфолиото на Агротайм Техник е Corbins. Това е фирмата, произвела първите компресори за подрязване и хидравлични повдигачи, както и други продукти, свързани с работата в овощни градини и лозя. В момента дружеството разполага с широк спектър от машини, за да задоволи изискванията в сектора, както и големи съвременни съоръжения, за да осигури качествено обслужване при производството, продажбите и следпродажбеното обслужване на своите клиенти.

Следваща в списъка, но не и по важност, е фирма ВК Технопол, добре позната в Украйна и чужбина. Тя предлага съвременни модели култиватори от серията АК, удобни и практични хидравлични и роторни брани, както и машини за мулчиране, подходящи за всякакъв тип почва. Всички машини се проверяват от отдел "Качествен контрол" и се тестват на собствена територия.

Агротайм Техник предлага и по-екзотични марки. Като например корейската LS Tractor, която скоро след основаването си през 1976 г. се налага като лидер в своята област - машини и електронни компоненти. Фирмата поддържа репутацията си благодарение на високото качество на своите продукти и на иновативните технологии, вложени в тях, при отлични конкурентни цени.

Друга интересна компания е NaanDanJain /НаанДанДжайн/ Иригейшън - водещ глобален производител и доставчик на индивидуални решения за напоителни системи от Израел. Дружеството предлага най-широк спектър рентабилни и индивидуализирани технологии в над сто страни.

"Амбицията на екипа е да предложи на пазара универсална техника в чувствителни сектори на земеделието. Подбрали сме непознати за България, но утвърдени в Европа и света, марки. Идеята е да привлечем вниманието на българските земеделци с качествени и високопродуктивни машини, при които съотношението цена-качество е в полза на потребителите, професионалните земеделски производители", добавя Лазов.

Освен сервизната дейност и продажбата на ново и употребявано земеделско оборудване, фирмата предлага и резервни части за почти всички марки трактори и инвентари.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Символът на културното министерство през 2013 г. - ексминистър Владо Пенев и секссимволът на родния театър Захари Бахаров са неразделни. Двамата въпреки разликата в годините са близки приятели и отново бяха засечени рамо до рамо до Народния театър от топпапараците на "България Днес". Веселата компания дори се запъти на обяд след репетиции

"Това са пълни глупости. Убедени сме, че смъртта му е инсценирана, за да се измъкне с парите ни", нервно коментираха на 25 юни 2007 г. пред медиите известни родни бизнесмени. Повод за изявленията им е новината за смъртта на подвизаващия се с две самоличности като Емил Коен и Емил Бояджиев скандален бизнесмен и шеф на баскетболния ЦСКА

Големият кораб с много товар. Така коментираха столичани, извръщайки се вчера след естрадната легенда Силвия Кацарова на улицата. Топпапараците на "България Днес" изловиха изпълнителката на "Големият кораб", натоварена като танкер с покупки в няколко торби през рамо. Легендата дори успяваше и да урежда делови ангажименти по телефона