Избраха четирима заместник-председатели на Общинския съвет в Монтана

https://www.24chasa.bg/region/article/7901656 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

Четирима зам.-председатели ще има Общинският съвет в Монтана след проведените консултации от председателя Иво Иванов.

С тайно гласуване бяха избрани .Валери Георгиев и д-р Христо Кастрев от групата „Заедно за Монтана”, която наброява 20 съветници, д-р Иванка Делева от “НДСВ, ДПС, Новото време” и Камелия Трифонова от “БСП за България“. Сформирани са и десет постоянни комисии.. Отчетени са и образованието и професията на общинските съветници.

Председател на Комисията по бюджет и финанси е Станимир Стоев, негов заместник е Мирослав Марков, д-р Пламен Пелов е председател на Комисията за здравеопазване, социални дейности и демографска политика, заместник е д-р Бойко Димитров. Д-р Людмил Джурджов е начело на комисията по местно самоуправление и международно сътрудничество със заместник Валентин Валентинов. Комисията по образование, наука и култура, вероизповедания и правата на човека е с председател Параскева Илиева и секретар Камелия Ангелова.

Председател на Комисията по териториално устройство, строителство и опазване на околната среда е Найден Найденов, а негов заместник е Любомир Иванов.

Виктор Апостолов ръководи Комисията по евроинтеграция, проекти и земеделие, заместник е Тодор Тодоров. Милена Нончева оглавява Комисията по общинска собственост и икономическа политика, замества я Илия Илиев. Стефка Александрова ще отговаря за комисията за децата, младежта, спорта и туризма, заместник е Горан Аврамов.

Още две са постоянните комисии по обществен ред, транспорт, безопаност на движението, молби и жалби на гражданите с председател д-р Людмил Антов и секретар Иван Петров и Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси с председател д-р Юлиян Александров, секретар Камелия Трифонова.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бременната манекенка Лорин Гудман очаква дете от известен английски футболист. Тя забременяла от него след кратка тайна афера зад гърба на гаджето. 29-годишната сексбомба и пазеният в тайна играч били изненадани от новината, че ще стават родители след авантюрата си. Въпреки това двамата са решили да постъпят по най-правилния начин и да отгледат

Кучето Мон кани на пижамена работилница за мартеници в Пловдив! Малчуганите и техните родители ще могат да измайсторят благотворително сами своите мартенички и да ги закупят срещу минимално дарение от 5 лв. "За да се чувстват участниците като у дома си, ние ще бъдем по пантофи и пижами и всяко дете и родител, които участват в работилничките

Така желаното обединение на левскарите не издържа и седмица. Феновете на "сините" продължават да са разединени и пред угрозата клубът да изпадне във финансов колапс. Те не могат да се разберат дали да подкрепят собственика Васил Божков. Немалка част от привържениците искат да протестират срещу предложения от Валери Симеонов закон