Арестуваха дъщеря, убила баща си (Обновена)

https://www.24chasa.bg/region/article/7932517 www.24chasa.bg
Снимки: Авторът

Разтърсваща мизерия доведе до фатален край във варненското село Доброплодно. 37-годишна жена наръга смъртоносно баща си с нощ, след като той я нападна с кол.

Състав на Варненския окръжен съд остави Елеонора Манолова в ареста с обвинение в умишлено убийство.

Семейната драма се разиграла на 28-и ноември в дома, в който живеели Елеонора и 61-годишния й баща Стоян. Според съседи те живеели в крайна мизерия, без ток и почти без средства. Тя е диагностицирана с лека форма на олигофрения, работи от време на време - чистила кметството рядко срещу 40 лева. Баща й получавал малка пенсия, защото бил полусляп, а в дома им носели топла храна от социална кухня.

Арестуваха дъщеря, убила баща си (Обновена)

Според прокуратурата Елеонора имала две деца, но едното починало, а другото било в приемно семейство, но даже и роднините й не знаели на колко точно години е. Докато бил здрав Стоян тормозел дъщеря си. Във фаталната вечер между тях избухнал скандал. Какъв е бил конкретния повод не се знае. По думите на Елеонора баща й я нападнал с кол и тя, за да се защити, грабнала ножа от масата и го наръгала. Според мединиската експертиза в кръвта на жената няма алкохол.