Търновски младежи събират топли дрехи за бедни деца

https://www.24chasa.bg/region/article/7953551 www.24chasa.bg

Младежите от клуб Интеракт - Велико Търново, организират благотворителна кампания под наслов "Подари топлина",чрез която ще съберат дрехи за деца между 0 и 18 години. Всеки, който желае да се включи, може да го направи на 14,15 и 16 декември на Коледния базар в парк "Марно Поле". В една от къщичките ще бъде изграден пункт за събиране на топли дрехи, които ще бъдат разпределени на семейства в неравностойно положение от областта, по списъци предоставени от отдел "Закрила на детето", казват организаторите.

''Нека заедно стоплим възможно най-много детски сърчица в навечерието на коледните празници и да върнем усмивките по лицата им! " - приканват от Интеракт.

Интеракт е програма на Ротари Интернешънъл, в която членуват младежи на възраст между 12 и 18 години. Те работят по множество проекти, чрез които правят Велико Търново  едно по-цветно, по-разнообразно и най-вече по-добро място за живот.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Таксиииии! Така с айранче в ръка писателят Калин Терзийски се опита рано вчера сутринта да си хване превоз в столицата, видяха го топпапараците на "България Днес". Натоварен с покупки, Терзийски успя единствено да протегне айрана към един от шофьорите, за да привлече вниманието му. Заради липсата на свободна ръка творецът не си сложи маска

Само 10 години изкара зад решетките касапинът Красимир Самарджийски, който наръга 42 пъти жена си Анна с джобно ножче! Ревнивият убиец получи 20 г. затвор, но с добро поведение успява да си спести половината наказание. Това става ясно от определение на съдия Петя Крънчева от Софийския градски съд, научи "България Днес"

Илиян Михов-Баровеца стана учител на годината! Музикантът и певец, който преподава в столичното 144-о СУ "Народни будители", беше избран за учител на годината след гласуването на 130 негови колеги. Преди дни изпълнителят получава грамота, която да потвърди заслуженото му отличие. "Признанието е много сладко