Наркотици, оръжие, гориво, алкохол в къщата на криминално проявен в село до Пазарджик

https://www.24chasa.bg/region/article/8074094 www.24chasa.bg

Голямо количество акцизни стоки, незаконно оръжие и наркотици откриха полицаи в къщата на криминално проявен в пазарджишкото село Огняново. Разследването на оперативен екип криминалисти срещу 32-годишния Георги Т. било за притежание на наркотици, за което бил задържан многократно.

При обиска на жилището му обаче, освен амфетамин и 13гр. марихуана, полицаите открили незаконно притежавана пушка и нерегистриран газ-сигнален пистолет с 50 патрона за него.

Открити са и 27 туби с близо 440 литра дизелово гориво без документи за произход. 240 литра с алкохол без бандерол, 559 къса цигари и килограм сух нарязан тютюн. В едно от помещенията бил открит и незаконен казан за варене на ракия. Наркотиците, оръжието, алкохолът и тютюневите изделия са иззети от служители на полицейското управление в Пазарджик, а дизеловото гориво е предадено на служители от Агенция "Митници".

Наркотици, оръжие, гориво, алкохол в къщата на криминално проявен в село до Пазарджик

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Таксиииии! Така с айранче в ръка писателят Калин Терзийски се опита рано вчера сутринта да си хване превоз в столицата, видяха го топпапараците на "България Днес". Натоварен с покупки, Терзийски успя единствено да протегне айрана към един от шофьорите, за да привлече вниманието му. Заради липсата на свободна ръка творецът не си сложи маска

Само 10 години изкара зад решетките касапинът Красимир Самарджийски, който наръга 42 пъти жена си Анна с джобно ножче! Ревнивият убиец получи 20 г. затвор, но с добро поведение успява да си спести половината наказание. Това става ясно от определение на съдия Петя Крънчева от Софийския градски съд, научи "България Днес"

Илиян Михов-Баровеца стана учител на годината! Музикантът и певец, който преподава в столичното 144-о СУ "Народни будители", беше избран за учител на годината след гласуването на 130 негови колеги. Преди дни изпълнителят получава грамота, която да потвърди заслуженото му отличие. "Признанието е много сладко