Разкрити нарушители, изхвърлящи нерегламентирано италиански боклук в община Костинброд

https://www.24chasa.bg/region/article/8101566 www.24chasa.bg

Благодарение на съвместната дейност на служители на МВР, ДАНС, РИОСВ, прокуратура и местна власт бяха разкрити и установени нарушители, изхвърлящи нерегламентирано италиански боклук на територията на община Костинброд!

След организирана мащабна акция, осъществена на 15 януари 2020 година, в която участваха служители на РУ-Костинброд, представители на Общински инспекторат – Костинброд, главен инспектор „Екология“ на община Костинброд, служители на ДАНС и РИОСВ-София област беше установен нарушител, изхвърлящ нерегламентирано отпадъци на територията на община Костинброд с чуждестранен произход.

Още в ранните часове на 15 януари, след установено изхвърляне на боклук с неясен произход на територията на общината бяха направени проверки на регламентирани и нерагламентирани места, на които може да се съхранява, депонира и експортира битов отпадък. В рамките на по-малко от 12 часа нарушителят беше установен, като към настоящия момент тече досъдебно производство.

Съвместната дейност на толкова много институции показва, че по наболели проблеми и казуси на държавата може да се работи изключително ефективно в координация между отделните институции и да се осъществява изключително ползотворен краен резултат.

Към днешна дата нарушителите са установени и тече досъдебно производство, като община Костинброд подготвя наказателни постановления по съответните наредби, за да бъдат наложени най-строгите наказателни санкции.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Малки и големи кукери прогониха злите сили в Елин Пелин. Групи от общинското градче и близките села Лесново и Ноевци бяха сред най-атрактивните участници в събитието, събрало хиляди зрители в слънчевия февруарски уикенд. Четвъртото издание на кукерския фестивал събра на едно място над 1800 участници

Сценаристът Христина Апостолова си направи музикална разходка в столицата, видяха папараците на "България Днес". Съпругата на Евтим Милошев сложи тапите в ушите, усили любимата си песен и започна да крачи по-смело и в по-добро настроение по софийските улици. СНИМКИ: БЪЛГАРИЯ

С черни очила, клюмнала шапка, съвсем неглиже и с любимото куче се разхожда из центъра на столицата Ники Илиев, видя зоркото око на "България Днес". Актьорът видимо е позаслабнал и с немалко бели косми на брадата. Къде отиде онзи красавец, мечта за немалко