В Челопеч ще се проведе първия по рода си Бизнес форум - "Start On | Chelopech"

https://www.24chasa.bg/region/article/8121258 www.24chasa.bg

На 06.02.2020 г. в Община Челопеч ще се проведе първия по рода си Бизнес форум, част от стратегията на общината за изграждане на Първото Стартъп село в Централна и Източна Европа - "Start On | Chelopech"!

Мисията на ръководството на общината е да създаде устойчива среда за предприемачи и инвеститори в Община Челопеч и да изгради облика на Първото Стартъп село в Централна и Източна Европа, като атрактивна стартъп локация с голям потенциал за привличане на инвестиции, стартиране на бизнеси и създаване на нови работни места.

Гост-лектор на събитието ще бъде ТВ водещия и един от най-обичаните шоумени в България - Ники Кънчев. Той ще сподели интересни факти от житейския и професионалния си път и ще разкрие за възможностите, които се разкриват в неговата сфера на дейност за стартиращи предпиемачи и за това как те да се развиват като такива. С дискусионния панел се дава възможност на аудиторията да зададе интересуващите я въпроси към лектора.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Таксиииии! Така с айранче в ръка писателят Калин Терзийски се опита рано вчера сутринта да си хване превоз в столицата, видяха го топпапараците на "България Днес". Натоварен с покупки, Терзийски успя единствено да протегне айрана към един от шофьорите, за да привлече вниманието му. Заради липсата на свободна ръка творецът не си сложи маска

Само 10 години изкара зад решетките касапинът Красимир Самарджийски, който наръга 42 пъти жена си Анна с джобно ножче! Ревнивият убиец получи 20 г. затвор, но с добро поведение успява да си спести половината наказание. Това става ясно от определение на съдия Петя Крънчева от Софийския градски съд, научи "България Днес"

Илиян Михов-Баровеца стана учител на годината! Музикантът и певец, който преподава в столичното 144-о СУ "Народни будители", беше избран за учител на годината след гласуването на 130 негови колеги. Преди дни изпълнителят получава грамота, която да потвърди заслуженото му отличие. "Признанието е много сладко