18 двойки си казаха "Да" във Варна на 20.02.2020

https://www.24chasa.bg/region/article/8212127 www.24chasa.bg

Знаковото струпване на двойки и нули кд 20.02.20202 провокира младоженци да го изберат за официално начало на съвместния си живот.

От ритуалния дом във Варна разкриха, че заявките са били 20, но по-късно по неизвестни причини две двойки са отказали сватбения ритуал на този ден.

Интересът към датата е голям заради търсена символика в цифрите.
Служителите на ритуалната зала в морския град бяха доста заети в четвъртък - бракове се сключваха през 15-ина минути, обясниха от обредния дом. Първата сватба бе в 10 часа.

Ангел и Ваня Георгиеви са двойка №17 (на снимката), която сключи брак. Те подписват брачните си свидетелства на традиционен ритуал с много музика и танци.

Младите за заедно от 3 г. и решават да се оженят преди два месеца. “Обичаме се много и не искахме да го отлагаме повече”, разказаха те. Специалната дата избира Ваня, харесват символиката в цифрите.

"Според нумеролози тя e подходяща за започване на ново начинание и повторението на цифрите е символ на нещо добро, което предстои", допълва младоженецът.

Новото семейство Георгиеви ще се радва на меден месец в Рим, за където стягат куфарите след пищна сватба.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На предсрочно освобождавене от затвора се надява касапинът от Джебел Мерт Мехмед. Той се прочу като Кървавия Мерт, след като уби 24-годишната Джейлян Юсуф и дъщеричката й Джейда, на 7 г. Тази версия се носи от известно време в малкото родопско градче, което бе разтърсено от новината за бруталното престъпление рано сутринта на 22 април 2014 г

За постоянно в ареста остава зловещата имотна измамничка Мария Спасова, става ясно от решението на апелативния спецсъд. Според магистратите ширещата се епидемия от коронавирус не е достатъчно основание съпругата на циганския барон Игнат Бенков-Начо да се прибере вкъщи. На Спасова са осигурени всички предпазни мерки

Катрин Тасева е едно от „златните момичета“ на България. Започва да тренира гимнастика още на 3 години. Дебютира в състезания при жените през 2015-а. Пробивът й на световно ниво е две години по-късно. Тогава печели първия си медал в многобоя от състезание за Световната купа – бронз в Ташкент. От тогава е в елита на художествената гимнастика