18 двойки си казаха "Да" във Варна на 20.02.2020

https://www.24chasa.bg/region/article/8212127 www.24chasa.bg

Знаковото струпване на двойки и нули кд 20.02.20202 провокира младоженци да го изберат за официално начало на съвместния си живот.

От ритуалния дом във Варна разкриха, че заявките са били 20, но по-късно по неизвестни причини две двойки са отказали сватбения ритуал на този ден.

Интересът към датата е голям заради търсена символика в цифрите.
Служителите на ритуалната зала в морския град бяха доста заети в четвъртък - бракове се сключваха през 15-ина минути, обясниха от обредния дом. Първата сватба бе в 10 часа.

Ангел и Ваня Георгиеви са двойка №17 (на снимката), която сключи брак. Те подписват брачните си свидетелства на традиционен ритуал с много музика и танци.

Младите за заедно от 3 г. и решават да се оженят преди два месеца. “Обичаме се много и не искахме да го отлагаме повече”, разказаха те. Специалната дата избира Ваня, харесват символиката в цифрите.

"Според нумеролози тя e подходяща за започване на ново начинание и повторението на цифрите е символ на нещо добро, което предстои", допълва младоженецът.

Новото семейство Георгиеви ще се радва на меден месец в Рим, за където стягат куфарите след пищна сватба.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Да вдигнем самолета, пардон, имунитета. В тази ситуация изловиха топпапараците на "България Днес" шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков. В столичен супермаркет Петков натовари пазарската количка само с пресни плодове и зеленчуци. Тв звездата през цялото време бе с маска, въпреки че около него нямаше други клиенти

Арти е върната в природата, построиха й истинско жилище Иво АНГЕЛОВ Женски язовец изненадващо беше открит в строеж в центъра на София. Стресираното животно няколко дни е живяло сред прахоляк и бетон, преди да бъде спасено и върнато обратно в природата. "Когато получихме сигнала за язовец в огромен строеж, направо не повярвахме

Проф. Герджиков също ще се хвърли в бодиарта Надя Панкова Коронавирусът ще изгрее върху едно от най-изваяните тела на България. Художникът и майстор на бодиарта Иван Яхнаджиев ще изрисува символа на най-известната болест на света върху гърба на красивата ММА-шампионка Изабел Христова. На изложбата "АнтивирусНо" в сряда в столицата