Стрелба по кола на кметски наместник в село Орач

https://www.24chasa.bg/region/article/8522733 www.24chasa.bg
Милчо Рангелов Кадър: Нова телевизия

Стрелба с оръжие по кола на кметски наместник в село Орач. Инцидентът е от миналата нощ. За него информира самият управник на селото Милчо Рангелов. По думите му, час преди стрелбата пред дома му, той е бил заплашен с убийство по телефона.

По информация на Нова телевизия вече има задържани. Замесен бил и роднина на магистрат от Търговище. „Искам да благодаря на служителите на МВР за бързите и адекватни действия. Те заловиха за часове хората, които извършиха стрелбата срещу мен“, казва Милчо Рангелов.

Той разказва, че познава извършителите, защото са били от една ловна дружина. Според него причината е, че той става кмет на с. Орач. След този момент към него започват да се сипят обиди. Започват да се пускат и снимки на него и семейството му с обидно съдържание.

„Нямал съм пререкания с тях. Пуснах и жалба в прокуратурата, заради снимките в интернет. Заради ситуацията в страната обаче, жалби от този вид не се приемат. Преди стрелбата съм получавал заплаха за убийство от единия от извършителите.

Обадиха ми се по телефона и казаха, че ще дойдат. Сега смятам, че и бащата на задържания ще дойде да ме търси. Казаха, че „ще ми пръснат главата“, обяснява Рангелов.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С дъщеря ми ще изминем пътя на четата Борислав РАДОСЛАВОВ     Снимки: Личен архив "Семейно с 12-годишната ми дъщеря Анна-Мария ще изминем славния път на Ботевата чета от козлодуйския бряг до Околчица. Ще тръгнем по традиция на 28 май рано сутринта, когато е рожденият ми ден, и ще пристигнем на 2 юни малко преди 12 часа

Британската певица Лий-Ан Пинок се препича гола в задния си двор. Приятелката на футболиста на “Уотфорд” Андре Грей е захвърлила горнището на банския си и показва перфектен тен. Оказва се, че по този начин красавицата рекламира модната си линия. Певицата е част от групата “Литъл Микс” и е изключително популярна в Англия

Дейвид Бекъм и дъщеричката му Харпър се наслаждавата на красотите на провинциална Англия. По-голямата част от семейството все още е в имението си Котсулдс на стойност 6 млн. паунда. Фамилията се премести там по време на изолацията. Дейвид използва един от почивните дни за разходка с малката Харпър с фермерска тояга под ръка