Виртуален концерт от покрива на Панорамата и изложба на открито за празника на Плевен

https://www.24chasa.bg/region/article/8571852 www.24chasa.bg
Виртуален концерт от покрива на уникалната Панорама и изложба на открито ще отбележат празника на Плевен. Снимка Архив

Виртуален концерт от покрива на уникалната Панорама и изложба на открито ще отбележат празника на Плевен, 15 май. Светлинно-музикалният поздрав на квартет ГеоМарЧаЛо започва в 21 ч и ще се излъчва на живо във фейсбук страницата Култура-Плевен. Виртуалният концерт е организиран напълно безвъзмездно от 3 местни фирми със съдействието на общината и Регионалния военноисторически музей.

Община Плевен призовава "Останете си вкъщи" в празничната вечер, тъй като достъпът около Панорамата ще бъде ограничен.
Вместо традиционният пролетен салон, плевенските художници също ще представят творбите си необичайно заради пандемията. В празничния 15 май 31 автори ще експонират общо 55 картини, скулптури и плакати върху рекламните цилиндри в центъра на Плевен.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата