Манолова и протестиращите тръгнаха на автошествие (Снимки, видео)

https://www.24chasa.bg/region/article/8616676 www.24chasa.bg
СНИМКИ: Авторът

Манолова и протестиращите тръгнаха на автошествие от Министерския съвет към парламента. С надути клаксони и включени светлини на колите си, протестиращите ще завършат шествието отново пред сградата на Министерския съвет.

Близо 500 души са се събрали на протеста, който преминава мирно и дори по столове, на които бяха насядали дошлите да искат оставката на правителството.

Бул. "Цар Освободител" е частично затворен, спряно е и движението пред МС.

Манолова обяви пред събралите се, че ще участва на следващите парламентарни избори догодина и се закани тя и нейните привърженици да се превърнат в първа политическа сила.

Манолова и протестиращите тръгнаха на автошествие (Снимки, видео)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена