Две деца намериха портфейл на прокурор, предадоха го в полицията

https://www.24chasa.bg/region/article/8621521 www.24chasa.bg
СНИМКА: ФЕЙСБУК

Две момчета от Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Кюстендил намериха изгубен портфейл и го предадоха в полицията. Оказа се, че собственикът е прокурорът от районна прокуратура - Дупница Михаил Крушовски, който благодари във фейсбук на Янис Зарев и Александър Василев.

"На днешния светъл празничен ден, в който се поздравяваме и си пожелаваме да ценим образованието и просветителите, искам да изразя вярата си в доброто. Има надежда за нашето бъдеще в лицето на младото поколение!

Две деца от Кюстендил - Янис Зарев и Александър Василев, ми показаха, че младите хора са качествени, добри, възпитавани добре и са безкористни.

Малко след като съм си загубил портфейла, близо до 1-во основно училище в Кюстендил, тези момчета са го намерили и занесли в полицията, без да се колебаят. Едва от обаждането на дежурния полицай разбрах, че съм си загубил портфейла и че вече е намерен. Така ми спестиха много главоболия и неприятности. Изключително благодарен съм на момчетата и възхитен от възпитанието, дадено им родителите и учителите им. На такива добри примери трябва да се дава гласност, защото всички се нуждаем от повече добрина, вяра и надежда.

Пожелавам им да са здрави, да се учат добре, винаги да вярват в доброто и да вървят неуморно в пътя на светлината.", написа прокурор Крушовски.

Съпругата му Аделина пък добави: "Обикновено доброто е тихо и скромно. Но и широко усмихнато! Прекрасни момчета! Сигурна съм, че доброто ще им се връща! На тези две слънца и на техните родители!  Разбрах, че един от техните учители е Снежинка Боянова, тя и останалите учители на Първо ОУ могат само да се гордеят с  такива възпитаници".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

По-висок от майка си вече е синът на Даниела Серданова, видя "България Днес". Младежът стърчи почти с глава над първата Мис ЦСКА. Двамата се разходиха из централните столични улици, а след това свършиха важна работа, свързана с документи. Снимки: България

С нова хубава жена бе заловен от "България Днес" бизнесменът Христо Сираков. Ценителят на женската красота и неговата партньорка се бяха отделили на двойна маса в столично заведение, а розе придаваше още по-романтичен вкус на срещата. Девойката не е от познатите плеймейтки и засега е непозната на широката аудитория

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана