Баща отвлякъл двете си деца, нарушил ограничителна заповед

https://www.24chasa.bg/region/article/8633244 www.24chasa.bg
СНИМКА: Архив

Бивш съпруг е нарушил ограничителна заповед и е отвлякъл малките си деца от майка им в Берковица. Това съобщиха от полицията в Монтана.

На 22 май 31-годишна местна жителка е подала сигнал в районното управление за случилото се. Тя съобщила, че бившият й 36-годишен съпруг е нарушил издадена заповед за незабавна защита на Районен съд - Берковица, като взел без знанието й двете им малолетни деца - момче и момиче, на 1 и 4 години.

Мъжът заминал в София заедно с децата, като бившата му жена не е знае точния адрес, на който се намират.

По случая е образувано досъдебно производство.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена