Пловдивски абитуриенти поканиха любимата си класна на бал с торта и балони (видео, снимки)

https://www.24chasa.bg/region/article/8640873 www.24chasa.bg

Учениците от 12е клас на Професионалната гимназия по електротехника и електроника (бившия ТЕТ) сътвориха незабравим празник на класната си ръководителка Нели Минкова.

Днес те я изненадаха у дома с торта и балони, за да я поканят на абитуриентски бал, който, вярват, че ще се състои все някога.

За да поднесат поканата по най-мил начин навръх рождения ден на учителката по български език и литература, зрелостниците организирали цяла конспирация.

Един от учениците се обадил на г-жа Минкова и плахо я попитал дали ще си бъде у вкъщи, за да й донесе снимка за дипломата.

Тя потвърдила, а малко след това пред дома й в квартал „Тракия“ се изсипал целият клас, въоръжен с торта, балони и приповдигнато настроение.

Като ги видяла, преподавателката, която от 26-години преподава в ПГЕЕ, прималяла от вълнение. След това при стриктно спазване на противоепидемичните мерки извадила маса зад блока, за да почерпи своите ученици. Те не са се виждали на живо повече от три месеца заради карантината.

Зрелостниците паднали на колене и я поканили да дойде на бала им.

След като Нели Минкова казала „Да“, те се отдали на буйно тържество. Съседите чули глъчката, излезли на балконите и аплодирали трогателната сцена.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С нова хубава жена бе заловен от "България Днес" бизнесменът Христо Сираков. Ценителят на женската красота и неговата партньорка се бяха отделили на двойна маса в столично заведение, а розе придаваше още по-романтичен вкус на срещата. Девойката не е от познатите плеймейтки и засега е непозната на широката аудитория

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи