Томислав Дончев прие 234 нови членове в структурата на ГЕРБ-Видин

https://www.24chasa.bg/region/article/8660834 www.24chasa.bg
Вицепремиерът Томислав Дончев връчва партийната карта на нов член на партията във Видин.

234 души бяха приети в структурата на ГЕРБ във Видин. Вицепремиера Томислав Дончев и зам.-председателят на парламентарната група Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителната комисия на партията, връчиха партийните карти на новите членове.

„Добре дошли в най-добрия отбор на политическата сцена, който прекара България през една криза, ще я прекара и през тази с минимум щети“, поздрави всички новоприети членове на ГЕРБ-Видин Томислав Дончев. По думите му няма нищо драматично в напускането на някои членове на местната структура. През изминалата седмица 48 членове на местната структура напуснаха ГЕРБ. Сред тях са предишният кмет на общината Огнян Ценков, Албена Георгиева, която беше областен управител, както и общинският съветник Калин Каменов.

„Това се случва в политиката. Това е демокрацията. Ние трябва да мислим поне 15 години напред. Затова и съм радостен от многото млади хора, станали част от отбора на ГЕРБ-Видин“, посочи вицепремиерът.

„Преди 14 години създадохме ГЕРБ и се радвам, че и днес има толкова много желаещи да членуват в партията. Това означава, че водим устойчива политика и тя е насочена към хората", каза членът на ИК на ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на партията Красимир Велчев.

Днес видинската организация на ГЕРБ е сплотена и единна. Доказателство за това е големият брой новоприети членове, които днес получиха своите карти. С тези думи се обърна към присъстващите в залата областният координатор на партията във Видин Владимир Тошев. Той отбеляза, че сред новоприетите са основно млади хора и утвърдили се професионалисти, които заемат различни ръководни постове.

На партийното събрание на ГЕРБ присъстваха представители на всички партийни организации от 11-те общини в областта. Събранието бе във Видин, при спазването на всички противоепидемични мерки. Осигурени бяха маски и дезинфектанти за всички присъстващи, информират от пресслужбата на партията.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на