Община Челопеч ще бъде домакин на I-ви кръг от Националния Шампионат по Автокрос

https://www.24chasa.bg/region/article/8661815 www.24chasa.bg

За всички любители на автокрос надпреварите Ви информираме, че на 13-14 юни в местността „Маята“, в Община Челопеч, ще се проведе I-ви кръг от Националния шампионат по Автокрос.

В съботния ден, свободния манш започва от 15,15 ч., а неделя състезанието ще бъде открито с тържествена церемония от 10,00 ч.

Състезанието ще бъде открито за автомобили следните дивизии:

- Дивизия Супер Бъги - Едноместни автокрос автомобили с 4 колела, специално създадени и произведени за участие в автокрос с обем на двигателя до 4000 куб. см. Същите трябва да имат две или четири движещи колела и да са съобразени с разпоредбите на чл. 279А от Приложение J.

- Дивизия Бъги - Едноместни автокрос автомобили, определени в Приложение J. Пълният обем на двигателя на всеки автомобил да не надхвърля 1600 куб. см /или 941 куб. см ако е с принудително пълнене/.

- Дивизия Туринг Автокрос - Туристически автомобили, затворен модел с твърд покрив, който да не се сваля. Разрешени са автомобили с изтекла хомологация от група А/N.

- Дивизия Джуниър Бъги - Едноместни автомобили. Обемът на всеки автомобил да не е по-голям от 600 куб. см. Пилотът трябва да е на възраст не по-малко от 14 години максимум 21 години.

Мероприятието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки за сигурност!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на