Заедно в помощ на Жани

https://www.24chasa.bg/region/article/8666124 www.24chasa.bg

Община Аксаково организира благотворителен базар, средствата от които да помогнат на 17-годишната Жанет, която страда от коварно заболяване.

“Нека заедно да помогнем на Жани, като си купим артикул от базара или пуснем средства в кутиите за дарения”, призовават от общината.

Жани е талантливо и слънчево дете, което въпреки неприятните странични ефекти от лечението, за миг не сваля своята усмивка от лицето. Тя мечтае за напълно нормални за нейната възраст неща – училище, приятели … и да може отново да посещава любимото си място - залата за народни танци.

През месец август 2017 г. Жанет е оперирана в Плевен от онкологично заболяване на яйчника. Същата година, през октомври са й направени 6 курса химиотерапия. След тяхното приключване през февруари 2018 г. всички изследвания изглеждат много добре.

На 14 януари тази година, обаче, се налага да се премахне и далакът, поради връщане на заболяването. Назначени са още 6 курса химиотерапия. До момента има направени 3, но изследванията не показват очаквания ефект.

От Турция предлагат добро лечение за Жани, за което са необходими 32 000 евро, с които семейството не разполага.

Има открита и дарителска сметка към Банка ДСК

IBAN: BG50STSA93000027088768

BIC: STSABGSF

Титуляр по сметката: Жанет Иванова Иванова

Базарът ще се проведе на 8 юни в Аксаково.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на