Силен старт на сезона за несебърските ветроходци

https://www.24chasa.bg/region/article/8762933 www.24chasa.bg

Със силен старт започна сезона за несебърските ветроходци. Те взеха участие в две регати, организирани от Българската федерация по ветроходство. В Балчик се проведе регатата  „Русалка“ за класовете "Лазер", а в Бургас - регата "Черноморец"  за детските и два от олимпийските класове.

Спортистите на Общински ветроходен клуб "Несебър-2000" Диана Маркова и Даниел Йорданов" завоюваха златните отличия в клас "Лазер 4.7" и на двата форума - при девойките и при младежите, и застанаха на чело в националната ранглиста.

Златни медали в Несебър донесоха екипажът Мартин Геров - Ан-Никол Кънева в младежкия клас 420 и Анастас Петров в олимпийския клас "Фин".

Силен старт на сезона за несебърските ветроходци

В най-масовия детски клас - "Оптимист" Божидара Бозовайска спечели бронзов медал при момичетата старша възраст.

Силен старт на сезона за несебърските ветроходци

Добри постижения направиха Александър Вангелов - V място в общото класиране, Димитър Бозовайски - ІV място при момчетата младша възраст и Рози Кънева - V място при момичета старша възраст. Мартин Митев водеше надпреварата в първите гонки, но на финала на състезанието остана осми. Владимир Пинков е 12-ти.

Силен старт на сезона за несебърските ветроходци

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена