12-годишно дете се блъснало в движещ се автомобил в Лом

https://www.24chasa.bg/region/article/8763239 www.24chasa.bg
Ломската болница „Свети Николай Чудотворец“

12-годишно дете се е блъснало в движещо се БВМ вчера на улица в Лом, съобщават от полицията. Детето е прелетяло през капака на колата, но за щастие не е пострадало тежко. То е с множество охлузни рани и два счупени зъба. Настанено е в ломската болница под наблюдение. Опасност за живота му няма.

Инцидентът е станал около 11,20 часа на улица „Солунска”. 60-годишен ломчанин с "БМВ 316 И" навлиза в кръстовището с улица "Пролет" и от лявата страна на колата връхлита детето с колелото. То се блъска в предната лява гума на автомобила, прехвърля се през предния му капак и пада на земята. Водачът на лекия автомобил е изпробван за алкохол и пробата е отрицателна. Образувано е досъдебно производство.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена