Бургас подменя кварталните пейки с нови

https://www.24chasa.bg/region/article/8771898 www.24chasa.bg
Новите пейки красят вече жилищните блокове в Бургас.

Създаденото по предложение на кмета Димитър Николов общинско звено за спешни малки ремонти работи активно, изпълнявайки многобройни и разнообразни задачи. Напоследък неговите служители поетапно монтират нови пейки из няколко квартала на Бургас. Това става по искане на техните жители и е безплатно.

Община Бургас започна поетапно подмяна на старите с нови в жилищните квартали. Това се прави от създаденото по предложение на кмета Димитър Николов общинско звено за спешни ремонти. Монтирането на новите пейки е безплатно и по искане на жителите.

Нови пейки вече има на различни места пред блокове в к-с "Меден рудник" и  "Изгрев, а от сряда другата седмица започва монтаж на 30 в  к-с "Славейков",  после идва ред на к-с "Зорница".

Междувременно екипи на звеното за спешни малки ремонти поправиха повредени пейки в градинката до Старата поща и в Морската градина.

За съжаление обаче почти ежедневно получаваме сигнали за счупена паркова мебел, съоръжения по спортни и детски площадки, както и други дребни елементи на градската инфраструктура.

 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Звездата на "Комиците" Васил Драганов не може да си почине и на плажа, видяха топпапараците на "България Днес". Дори на пясъка на Корал със семейството си комикът не успя да се отърве от фенове, след като вместо релакс с бира в ръка Драганов се наложи да прави селфита с малчугани и почитатели с телефон в ръка

Рапърът Кристо не е пропял канцонети, но все пак мина на италианско, видяха топпапараците на "България Днес". Звездата, който е по-прочут с гаджетата си с еднакви имена, отколкото с парчетата си, седна на чиния спагети в столицата с другар. Че не е захвърлил рапа в името на операта и канцонетите, Кристо демонстрира в типичния си стил на обличане

Кой като нея! Антония Петрова пори южните морета с яхта и семейство! "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта