Вътрешният министър награди шефа на пловдивската полиция Йордан Рогачев

https://www.24chasa.bg/region/article/8776335 www.24chasa.bg
Шефът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев

Директорът на ОДМВР- Пловдив, ст. комисар Йордан Рогачев е удостоен с почетен знак II степен от вътрешния министър Младен Маринов послучай професионалния празник на МВР - 5 юли.

Под ръководството на Рогачев бяха осъществени успешни акции срещу битовата престъпност, наркоразпространението, нелегалното производство на тютюневи изделия, а наскоро бяха заловени и обирджиите от бандата на Карлсон, обирали хипермаркети под тепетата през покривите.

С награди от министерството са и началникът на отдел Охранителна полиция комисар Виктор Празов с „Почетен знак“ на МВР - І степен, шефът на отдел Криминална полиция комисар Георги Ташев- удостоен с "Почетен знак" на  МВР - ІІ степен.

С „Почетен знак“ на МВР - ІІІ степен, е награден инспектор Славчо Алексиев – главен разследващ полицай в отдел „Разследване“.
Инспекторите от отдел „Икономическа полиция“  Георги Моравенов, Димитър Ангелов, Данаил Илиев и Мирослав Колев получават с индивидуална парична награда.
За постигнати високи професионални резултати в своята дейност от заместник- министър Стефан Балабанов с “Писмена похвала“ е отличен главен инспектор Пламен Арабски – началник на РУ – Хисаря.
В чест на професионалния празник на служителите на МВР от главния секретар с „Писмена похвала“ са наградени 28 от служителите на областна дирекция в Пловдив.
За постигнати трайни резултати, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения от директор и зам. директор на ОДМВР Пловдив с „Писмена похвала“ са общо 220 служители.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов

Почти не сваля от ухото телефона си актьорът Антоний Аргиров, видя "България Днес". Изигралият ролята на бармана Коки в сериала "Стъклен дом" артист върти здрава комуникация дори и когато е в компанията на свои колеги и

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни