Протестът пред сарая на Доган се мести в Бургас (Снимки)

https://www.24chasa.bg/region/article/8799369 www.24chasa.bg
В парк "Росенец" има доста протестиращи на 2 фронта Снимки: Димчо Райков

Току-що полицията получи указания да се изтегли към Бургас, където протестиращите пред сарая на Доган в парк "Росенец" смятат да се изтеглят. Причината е, че достъпът до резиденцията на почетния председател на ДПС е затруднен, тъй като в подстъпите на парка се спират колите и гражданите трябва да вървят километри разстояние до там.

Към момента десетина души са се събрали пред сградата на кметството и очакват още стотици да се присъединят към тях. Въпреки затруднения достъп до сараите на Доган, по алеите е пълно с хора.

Въпреки вълнението, някои са успели да се придвижат и с лодки до брега.

Протестиращите пред сарая на Доган в парк
Протестиращите пред сарая на Доган в парк "Росенец". Кадър БНТ

Навсякъде се веят трибагреници от плажуващи.

Протестът пред сарая на Доган се мести в Бургас (Снимки)

По непотвърдена информация привърженици на ДПС са пристигнали с автобуси от различни краища на страната. Към този момент до екцесии не се стига. И двете групи се държат на известно разстояние една от друга.

Протестът пред сарая на Доган се мести в Бургас (Снимки)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С опасност за живота си и в грубо нарушение на пътя изпъкна топмоделката Ивайла Бакалова в центъра на столицата, видя зоркото око на "България Днес". За да стигне до колата си, миската пресече натоварената ул. "Г.С. Раковски", като рискува живота си и мина буквално пред засилил се камион. След като притича на високите си токове

Защитни гащеризони срещу коронавирус ще дари фирма "АПОЛО" на правителството на Ливан. След трагедията на 4 август тази година, когато мощен взрив разтърси столицата Бейрут и десетки хора загинаха, а хиляди бяха ранени, страната повече от всякога има нужда от международна подкрепа. В тежки времена на пандемия и последствията от трагедията "АПОЛО"

Майка мечта си има певицата Йоана Драгнева, видя зоркото око на "България Днес". Изпълнителката, която през 2019 г. роди за първи път, има силна подкрепа от майка си, която е неотлъчно до нея в отглеждането на дъщеричката й. Докато Драгнева разцъква из телефона си, майка й бута количката на бебето и го разхожда