Вяра Емилова: Нямам температура или друга характерна симптоматика за COVID-19

https://www.24chasa.bg/novini/article/8805852 www.24chasa.bg
Вяра Емилова

Секретарят на Изпълнителното бюро на БСП Вяра Емилова е с положителен резултат за COVID-19. Това потвърди тя за "24 часа".

Нямам температура или друга характерна за заболяването симптоматика и се чувствам добре, коментира Вяра Емилова.

От четвъртък, миналата седмица, се е поставила под карантина. Тогава е почувствала леко неразположение и е потърсила личния си лекар. По негова препоръка е направила тест за COVID-19, чийто резултати е трябвало да бъдат готови до 48 часа.

Едва днес сутринта е станало ясно, че тестът е положителен за наличие на вируса.

Предстои цялото Изпълнително бюро и всички, били в контакт с нея, да бъдат тествани.

Спазвам всички мерки, включващи използването на маски и дезифектанти. Не знам как съм се заразила, коментира Емилова.

Преди месец, когато стана ясно, че видния политик на БСП Янаки Стоилов е с коронавирус, тестът й е бил отрицателен.

Днес тя стои в дома си в София, не излиза никъде и няма контакти. Инспектор от РЗИ и личният й лекар следят за състоянието й.

Според правилата, след десет дни трябва да й бъде направен повторен тест. Вяра Емилова обаче има намерение 2-3 дни да си направи тя контролно изследване, за свое собствено успокоение.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата