Случаите на заразени с COVID -19 във Варна намаляват

https://www.24chasa.bg/region/article/8812166 www.24chasa.bg

За последното денонощие са регистрирани два нови случаи на лица от област Варна, с положителна проба за COVID-19, съобщават от здравната инспекция в града. Те са на 53-годишна жена и на 47- годишен мъж, и двамата от Варна. И двамата са под медицинско наблюдение, на домашно лечение.
Общо, за област Варна случаите, с регистрирани положителни проби за COVID-19 от началото на пандемията достигнаха 251. 18 са хоспитализирани в Инфекциозна клиника, с леки симптоми или без симптоми на домашно лечение са 151 лица. Излекувани са 79 лица. Починалите, от началото на пандемията, са общо 3 лица за област Варна.
Продължава епидемиологичното проучване от служителите от Регионалната здравна инспекция за установяване на контактните лица.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С опасност за живота си и в грубо нарушение на пътя изпъкна топмоделката Ивайла Бакалова в центъра на столицата, видя зоркото око на "България Днес". За да стигне до колата си, миската пресече натоварената ул. "Г.С. Раковски", като рискува живота си и мина буквално пред засилил се камион. След като притича на високите си токове

Защитни гащеризони срещу коронавирус ще дари фирма "АПОЛО" на правителството на Ливан. След трагедията на 4 август тази година, когато мощен взрив разтърси столицата Бейрут и десетки хора загинаха, а хиляди бяха ранени, страната повече от всякога има нужда от международна подкрепа. В тежки времена на пандемия и последствията от трагедията "АПОЛО"

Майка мечта си има певицата Йоана Драгнева, видя зоркото око на "България Днес". Изпълнителката, която през 2019 г. роди за първи път, има силна подкрепа от майка си, която е неотлъчно до нея в отглеждането на дъщеричката й. Докато Драгнева разцъква из телефона си, майка й бута количката на бебето и го разхожда