Окончателно: Лихвар от Карловско остава в килия, длъжници се страхуват за живота си

https://www.24chasa.bg/region/article/8863138 www.24chasa.bg
Заседанието на пловдивския апелативен съд се проведе чрез видеоконферентна връзка

Апелативният съд в Пловдив остави окончателно в ареста комисионер от заложна къща "Версай" в с. Столетово, Карловско.

Според събраните доказателства той е предоставял кредити срещу лихва в продължение на 7 г.  Повдигнато му е и второ обвинение - за незаконно притежание на оръжие.

В мотивите си за решението магистратите посочват, че ако е с по-лека мярка за неотклонение, има опасност той да извърши ново престъпление. Някои от свидетелите се заявили, че изпитват страх за живота си от обвиняемия.

Лихварят е бил съден за нанасяне на телесни повреди и хулиганство, но е реабилитиран.

Заседанието се проведе чрез видеоконферентна връзка с ареста, където се намираше обвиняемият, а съдебният състав, прокурорът и защитникът бяха в зала в Апелативен съд – Пловдив.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември